nedelja, 20. november 2011

Slovenski napisi... in Vladka je zakon!

I had a chance to meet my bloger friend Vladka yesterday. We had such a great time.... I also learned new tricks and met three new crafty friends. This card was made to welcome two new sets of Slovene sentiments that Vladka created. The misteltoe (Poinsettia and berries set) and the Ledger are both Hero Arts stamps.

Včeraj sem na Vladkini delavnici preživela krasen dan....Tako lepo jo je bilo spoznati in ugotoviti, da v živo izžareva prav vse tudi na blogu vsi opazimo. Preverite preostala termina njenih delavnic, res se splača. Domov sem poleg novih znanj prinesla tudi njene štampiljke s slovenskimi napisi in takoj zjutraj sem že uporabila prvo. Hvala Vladki in trem super udeleženkam za krasen dan na obali. Voščilnico pa prijavljam na izziv Craftalnice.

17 komentarjev:

Janja Z. pravi ...

Lepa voščilnica. Tudi meni je všeč, ko vidim voščilnico s slovenskim napisom. No, zdaj pa hitro Božičku sporoči svoje želje.

helena pravi ...

Čudovita je, ravno za Božička. Tudi jaz že nestrpno čakam delavnice in napisov.

Sonja pravi ...

Noro, kako slovenski napis povsem spremeni voščilnico. Ji da neko novo vrednost, ki je sicer ne bi mogla imeti.
Tudi vse ostalo je super skombinirano. kot vedno pri tebi. Ravno prav vsega :)

Vladuška pravi ...

Ti pa si ekpresna :))) Hvala ti za te lepe besede in moram reči, da je krasno videti štampiljko še pri kom drugem. Imele ste to čast, da ste jih dobile prve, še vroče :) Kmalu jih bodo tudi druge. Sem pa res zelo zelo vesela, da sva se končno uspeli videt v živo in tudi takole poklepetati, ne samo preko maila :) Bil je res en čudovit dan.

Vladuška pravi ...

Ježešnadi, čestitko pa sem pozabla pokomentirat :))) Lepo si naredila ta seznam, ki ima veliko vrstic, za veliko želja :))) Vejica in rdeča mašlja pa sta pika na i. Res si odlična v tem, da iz preprostih stvari narediš krasno celoto.

Tiffany Ervin pravi ...

Oh my Tina! The colors on this just caught my eye immediately! WOW! So pretty, beautiful background paper!

Martha pravi ...

Hi, Tina! I love this beautiful card you've created! The color combination is one of my favorites. Love how you used the background stamp and the specks of red, and how you punched and tore the edge. The mistletoe and the gorgeous red twill tape ribbon are lovely elements. Simply gorgeous! How fun that you met with crafty friends.

Have a wonderful week!
Hugs!
-Martha

Kirena pravi ...

Zelo lepa Božičkova čestitka. Pa slovenski napis čisto spremeni.

Klara pravi ...

Krasna čestitka...res si spretna z rokami in ne samo v izdelovanju čestitk. Si se izkazala tudi v peki... tisti oblački so bili njaaaamiiii. Tako sem bila navdušena nad srečanjem, da sem še sedaj polna ustvarjalne energije. Lepo te je bilo spoznati. :)

Andreja pravi ...

Ja, tudi meni se zdi, da je Vladka zakon, čeprav je osebno še ne poznam, mi je velika vzornica s tem njenim papirčkanjem.
Tvoja voščitka je pa itak spet čudovita :-))

Alenka pravi ...

Zelo lepa je .Najbolj mi je všeč napis!

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

ja suuuper!!!meni je zelo žal, da bom zgrešila Vladkine delavnice :(
Komaj pa čakam njene štampiljke.
Tina tvoje voščilnice so pa tudi vedno super, še posebej, ker izžarevajo stil manj je več ;)

Hali pravi ...

Seznam za same lepe želje. Prekrasno Tina!

M-teja pravi ...

Lepa vizitka, všeč mi je ker ni tipična božična s tipičnim božičnim motivom in to ji daje tisti čar. Sem pa tudi jaz navdušena nad Vladkinimi štampiljkami...hura za Vladko ;)!

Mateja pravi ...

Super ideja! Preprosta, a še vedno čarobna...

Janja pravi ...

Čudovita je. Lp

BojaMoja pravi ...

Se strinjam z Janjo :) čudovita je :)
Ravno prav enostavna, da pove dovolj :)