torek, 3. september 2013

Ko me inspirira #17

It is time for another Inspired by... challenge! I am hosting the challenge this month and I was inspired by sweet card set Hali made. I started with flowers, lace and pastel green but ended up with...well...something completely different! 
I am eager to see Vladka`s project and I kindly invite you to to play along. Thanks for stopping by.

Drage ustvarjalke! Poleg novega šolskega leta je september prinesel tudi nov Ko me inspirira... izziv. Tokrat nam je v navdih super prijazna in ustvarjalna Hali. Njen set voščilnic mi je bil takoj všeč zaradi nežnih barv in preproste, a učinkovite postavitve.

Tole je nežna Halina voščilnica - ena izmed treh, ki nam tokrat služi za ustvarjalni navdih:

Na ustvarjalno mizo sem zložila štampiljke rožic, čipko in pastelno zelen papir. Na voščilnicah pa je pristal metulj, washi trakec,...Ja, takšna so ustvarjalna pota pri meni - najprej zamenjam eno stvar, nato drugo, tretjo,... in rezultat je na koncu presenečenje celo zame!
Na voščilnico in na košček enakega papirja sem nalepila trakec papirja in washi trak. Nato sem iz manjšega koščka papirja izrezala metulja in ga na voščilnico s 3D penicami nalepila tako, da se linije nadaljujejo.

Tako, sedaj sem pa že radovedna, kako bi ve interpretirale Halino nežno voščilnico in upam, da boste kljub nekoliko hitrejšem septembrskem tempu našle čas za ustvarjanje.

Zdaj me čakata še dve prijetni stvari:
- Skok k Vladki, ki se ga vedno veselim.
- Obvestilo glede nagradice... Prijazna Marina iz Mavelu.com je ponudila nagrade za najine izzive! Tokrat bo izžrebanka prejela ljubko štampiljko z motivom angelčka.

14 komentarjev:

Mojca pravi ...

ooooo kako lepa voščilnica, všeč mi je kako si uporabila washi trak. lp

AvE's Crafts pravi ...

Super. Jaz se s washi trakom še lovim...nikakor ga ne uspem uporabiti na voščilnici, zato še toliko bolj občudujem takšne voščilnice :)

oldpunca pravi ...

Ijoj, kako lepa je tvoja varianta Halijine voščilnice! Prihajam od Vladke in moram reči, da sta ponovno pripravili zanimiv izziv. Pa tudi nagradica je sladka :-)

NinaS pravi ...

Super si uporabila washi trak. Manj je več :)

Andreja pravi ...

iiijoj kako so lepe!
Všeč mi je kako si uporabila metuljčka in washi trak :-))

Vladuška pravi ...

Super, kako si namesto rozice uporabila metulja in ju krasno zlila z ozadjem s pomocjo washi traka. Zelo sta mi vsec. In takoj se mi je prikradel nasmesek na obraz, ko sem videla, da sva obe naredili eno v belem in eno v eko varianti :))))

Metuljčica pravi ...

Super, prav lepo izzivata z Vladko. Tvoja izvedba voščilnic je čudovita.

Helena pravi ...

Tvoja izvedba mi je zelo, zelo všeč. Prav na zanimiv način si zamaskirala metulja in ustvarila enkraten učinek.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čudovita
lp Tamara

Hali pravi ...

Hvala za prijazne besede, počaščena sem, da sme postala tvoja inspiracija - čestitkarska mojstrica :-) Krasni čestitki si ustavrila, vidiš, jaz se ne bi nikoli spomnila, da bi metulja "prelepila".Super zanimiva ideja!

Martina pravi ...

Vedno me fascinirajo tako neskončne možnosti navdiha. Super si uporabila idejo Halijine čudovite voščilnice.

Martha pravi ...

Tina, I love these BEAUTIFUL CAS cards. The colors, splatters, & sequins on the first card are fabulous! Beautifully done!

Kelly Latevola pravi ...

Your butterfly is amazing! You are so fabulous!

MA-MI pravi ...

Tina, kako domiselno, preprosto in elegantno. Prav v tvojem stilu! Lp, Maja