sobota, 1. junij 2013

It`s a man`s world challenge

Hello crafty friends! We have a new challenge at A Blog Named Hero for you and I hope you will play along, since our generous sponsor Simon Says Stamp is giving away a $25 voucher. Yes, it is all about man (or boy) this time!

Na A Blog Named Hero se začenja nov izziv in če imate v kratkem kakšnega moškega ali fanta med slavljenci, se nam lahko pridružite z voščilnico zanj. Meni so moške voščilnice vedno izziv, pa sem si rekla, da si ga še malo otežim in sem ven privlekla še vzorčne papirje - to je pa zame popolna mera voščilničarskega stresa! Potem, ko sem se pošteno spotila, je nastala spodnja voščilnica :-)  Hvala za obisk in bodite lepo!




10 komentarjev:

moi pravi ...

Krasno si izpeljala izziv s potiskanim papirjem. In glede na to, da je sedaj roza moderna tudi za moške, je voščilnica še IN. ;)

Janja pravi ...

Čudovita je. Zelo mi je všeč postavitev in kako si dodala napis:). Lp

helena pravi ...

Superca je! Občudujem te, kako lahko vedno s tako malo "elementi" narediš tako krasno voščilnico in zadeneš pravi efekt.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čudovita je,
lepo nedeljo ti želim,
lp Tamara

Klara pravi ...

:)))...zdaj sem se pa res nasmejala. Ker imam mini računalnik, sem morala najprej prebrati preden sem videla sliko. Ko si omenila vzorčaste papirje in stopnjo stresa, ki ti ga povzročajo, sem pričakovala zelo pisano voščilnico...kar pa sploh ni. Super ti je uspela. Preprosta in samozadostna...in krasna, seveda. :)

Mojca pravi ...

kakšen lušten tovornaček! zelo lepo in izvirno. lp

Brenda pravi ...

Perfectly executed Tina!

Metuljčica pravi ...

Kako ti vedno znova uspe ta tvoj čudoviti manj je več....Zopet prelepa voščilnica.

Martha pravi ...

Hi, Tina! This is just SO adorably SWEET! I love that FUN truck & design! It put a smile on my face!

Hugs to you, my friend!

Vladuška pravi ...

Ha ha, te prav vidim, kako si se potila zraven :))) Ampak videt na čestitki pa ni, zgleda tako ubrana in super, kot bi jo z peresno lahkoto naredila s svojim čudovitim občutkom za barve in oblike ter postavitve.