ponedeljek, 23. julij 2012

Some good and some sad news...

Today I want to share two news... First the happy one...I finaly draw the lucky winner from the Inspired by challenge - the flower die goes to Barbi! And now the sad one...our sweet cat boy Findus didn`t return home. He liked to go around, but never too far and for a long time. Now it has been a week, but despite all the efforts (flyers, local radio and TV station), we didn`t find him. My heart is broken, but I am slowly starting to feel better. 

Danes nimam voščilnice...najprej imam eno dobro novico (ki je čakala na svojo objavo predolgo zaradi slabe novice) in nato eno žalostno. Vse čestitke Barbi, ki je sodelovala pri izzivu Ko me inspirira #3...bila si izžrebana! Hvala tudi Andreji, Mojci, Klari, obema Helenama in Katarini, ker ste sodelovale in z nami delile vaše voščilnice. Prav uživam, ko vidim, na koliko različnih načinov nas navdahne isti vir. 
Sedaj pa še žalostna novica. Od prejšnjega tedna pogrešamo našega Findusa. Kljub bliskoviti akciji (letaki, TV in radijska  obvestila) ga nismo našli. Šel je na svoj običajni potep (nekaj uric) in se ni več vrnil. Je kastriran in nima navade dolgo pohajati, zato vem, da ga več ne bo. No, včasih vseeno posanjarim, da ga je kdo vzel, a bo pobegnil in kot Lassie prišel domov.... zato imam na zalogi njemu ljubo Kekec pašteto, da ga bom lahko hitro postregla... Zbogom moj ljubki, mehki prijateljček ♥


10 komentarjev:

Helena pravi ...

Čestitke izžrebanki!
Upam, da se mucek vrne k vam. Res je srčkan.

Katarina B. pravi ...

Tudi jaz čestitam nagrajenki :)
Muc je pa zelo luškan in tudi jaz upam in vam želim, da se vrne. Nikoli ne reci nikoli; pri moji babici so se mucki vračali domov po 14 dnevih in dlje, tako, da...upanje umira zadnje!

helena pravi ...

Čestitke izžrebanki.
O mucku pa...., še kako dobro vem kaj občutite in kako vam je. Dober mesec nazaj je z domačega dvorišča odšla na kratek potep s sosedom naša jazbečarka Aša. In je ni bilo nazaj tudi po času, ko se je še vedno prikazala. Tudi Aša je kastrirana in kaj takega se še ni zgodilo. Bilo je ni celo noč, zunaj pa nevihta in dež, naš kuža pa hišni - stanovanjski in ponoči še nikoli zunaj. Naslednji dan je bila ravno tako bliskovita akcija (sosedje, naše iskanje, oglasi na radiu, iz službe sem šla kar domov, ker nisem bila za nobeno rabo,....) in v tem stilu do onemoglosti prečesavali teren, iskali, spraševali, klicali..... In ko smo že čisto obupali sva se s hčerjo še zadnjič izvidniško peljali po naselju in sva jo našli, kako jo je cvirnala v smeri stran od doma. Ker je že precej stara, smo prepričani, da se je zgubila in ni več našla nazaj, ker že malce slabše voha. Veselje v hiši pa je bilo neizmerno, v nasprotju s prejšnjim dnem, ko smo vsi smrkali...
Sočustvujem z vami in močno želim, da se vaš lepi muc vrne.

Andreja pravi ...

Srčno upam, da se muc vrne!!!
Našega že dve leti ni; bil je zelo zelo potepinski, saj je od doma odšel tudi za mesec dni :-))

Marna pravi ...

Tudi jaz držim pesti, da se vrne!
Moj je tudi lani izginil za 6 dni. Sem bila ves ta čas čisto brez volje do česarkoli, tako da vas popolnoma razumem.

Lalo pravi ...

SO sorry :(

Vladuška pravi ...

Nagrejenki čestitke. Za vašega krasnega muca pa tudi jaz držim pesti, da se morda vendarle še vrne. Težko se je posloviti.

Barbi pravi ...

Uaaau, tale nagrajenka sem pa jaz. :) Super, najlepša hvala. :)

Za mucka mi je pa res hudo. Mojega ni že dve leti, pa sem kar dolgo upala podobno kot ti ... da ga je kdo vzel in da se vrne. V mojem primeru se ni, držim pa pesti, da se Findus vrne.

Lisa Carroll pravi ...

I am SO sorry, Tina! The loss of a pet is a tough one to deal with. He's a beauty... will keep you in my prayers... :( Big hugs.

MA-MI pravi ...

Upam, da se Findus vrne.
Podobnega mucka smo imeli tudi mi, imenoval se je Fačino. Enkrat je izginil za cel teden, pa je potem prišel spet domov.