nedelja, 22. april 2012

Martha & Tina challenge #1

Last year sweet and talented Martha and I had fun challenge and we decided to play togehther again. Here is my first post for the first Challenge. Martha picked the theme and we had to use Two Birds stamp set from Hero Arts and patterned paper.

Dobrodošle na mojem prenovljenem blogu. To sicer rečem s težkim srcem, kajti večina besedila je sedaj v angleščini. Tiste, ki blog spremljate že dalj časa, veste, da se zadnjih nekaj let vsak konec šolskega leta borim za obstanek v službi in letos so (verjetno ste seznanjene z aktualnim dogajanjem) mi šteti šolski dnevi. Mi je pa v zadnjem času uspelo nekaj dosežkov v ustvarjalnem svetu in ker na blog zahajajo tudi osebe, ki bi  lahko odprle še kakšna vrata, sem temu prilagodila izgled bloga. To seveda nikakor ne more nadomestiti službe, lahko pa dobim kakšen brezplačen izdelek :-) Zdaj pa k bistvu objave...tako kot lani sva s prijazno in  talentirano ustvarjalko Martho ustvarjale z istimi izdelki. Pri prvem izzivu je Martha izbrala HA Two Birds set in vzorčni papir. 


Here is Martha beautiful rich card. Love the subtle rose stamping on green background, lovely shaped pp stripe and bold colors with classy distressing. Love how many elemnets she used, but still the final effect of the card is so elegant. 
Tukaj je Marthina krasna, bogata izvedba. Všeč mi je, koliko elementov je uporabila na eni voščilnici in ohranila tako eleganten izgled. 

Here is my take. I picked very subtle stripe of pp and I stamped roses in the same green shade. The sentiment is saying  `I want you to know...`
Jaz pa sem pobrala `najmanj vzorčasti vzorčast papir` in vrtnice odtisnila v enakem zelenem odtenku. Hvala za obisk!

12 komentarjev:

helena pravi ...

Tina čestitke za prenovljen blog, čeprav mi je bil tudi "ta star" všeč. Se spomnim, da smo že lansko leto držali pesti za tvojo službo in jih bomo letos tudi - mogoče nam pa uspe. Čestitki sta krasni in tvoji ne manjka prav nič elegance, meni je naravnost čudovita.

Hali pravi ...

Všeč mi je nov izgled in všeč mi je čestitka. Držim pesti za službo, ali pa da se ti odprejo še kakšna nova vrata.

Sonja pravi ...

Žal mi je za slovenščino, vendar razumem, da se je treba prilagoditi.
Po eni strani ti želim službo, po drugi čim več odprtih vrat.
Meni sta obe vajini čestitki všeč.. prva zaradi močne kombinacije, tvoja zaradi elegance.
Lepo predelan blogec ♥

Vladuška pravi ...

Tina, tudi jaz držim persti zate. Blog mi je zelo všeč. Lepo si si naredila logo. Upam, da se ti odpre kar največ vrat tudi v ustvarjalnem svetu. Krasno sta združili moči in ustvarili 2 čudoviti čestitki. Tudi meni je všeč prva zaradi intenzivnih barv in oblike in tvoja zaradi elegance in tudi lepo izbranih papirjev.

Marina pravi ...

Tina tvoj novi blog je čudovit, čeprav je bil tudi stari super... Obe čestitki sta čudoviti, ampak moram priznati da mi je tvoja nekoliko ljubša... bolj umirjena in elegantna... Me zelo veseli za vsa nova odprta vrata v ustvarjalnem svetu ob enem pa držim pesti za ohranitev službe... Le s pozitivnimi mislimi naprej...

Želim ti lepo nedeljko...pappa

Lin pravi ...

What a fun idea! Love both cards!

Anette pravi ...

wow, love both of them! So beautiful!

Helena pravi ...

Super si prenovila svoj ustvarjalni spletni kotiček, kamor z veseljem pridem na obisk.
Mislim nate in na tvojo službo. Morda pa jo le obdržiš. Ali pa te res čaka kaj drugega ... Upam, da se izteče najbolje zate!
Obe voščilnici sta zanimivi in zelo lepi!

MA-MI pravi ...

Prej je bilo prijetno pokukati k tebi in zdaj je še vedno. Lepo si prenovila kotiček. Glede službe sva na isti barki ... upam, da nama bo tako ali drugače uspelo!

Anonimni pravi ...

Tina these are both beautiful! I love the bold colours and design on the first one - its stunning!

Martha pravi ...

Hi, Tina!
What a FUN Day 1-Tina & Martha-Challenge this was! I love the design of your card and the lovely stamping. The colors work beautifully together.

Thanks for playing along!
Happy crafting!
Hugs!

Lisa Carroll pravi ...

Tina, both cards are just beautiful, but I am in AWE of YOUR card... WOW! So perfectly simple, yet an amazing, unique design. LOVE it! I think I might need to CASE this one! :)