ponedeljek, 31. oktober 2011

Teksture prvič....texture

We have a free day in our country and with all the time I decided to play along with Moxi fab world Textured to perfection challenge. At the end I finished with three cards, see the posts here and here. I used the negative die cut from PTI Tree die and dots from Jane`s doodles Bakery set to mas a tree. For the `textured` part of the card I covered a chipboard button with clear Distress crackle paint and glue it on the tree. Lace BG stamp is from Hero arts. 

Današnji prost dan se je iztekel lepo. Naredila sem tri voščilnice (tukaj sta še druga in tretja) za `last minute` prijavo k Moxi fab world Textured to perfection izziv, povzpeli smo se na ljubek hribček Sv. Lovrenc, pa še pečico in predale v kuhinji sem očistila (to mi ni v veselje, je pa dobro za mojo vest...in higienski minimum :-)). Drevo je v bistvu štempljanje pik čez negativ izrezane smreke (šablona PTI), teksturo, ki jo želijo pa upam, da zagotavlja papirnati gumb, ki sem ga najprej pobarvala z Victorian velvet Distress blazinico in nato premazala s prozorno Distress barvo za razpoke. Ozadje je odtisnjeno s štampiljko HA Lace background. Želim vam prijeten večer.

5 komentarjev:

Andreja L. pravi ...

Enostavno ČUDOVITA :-))

Anette pravi ...

Love how the button adds soo much to this design!!! Beautiful!

helena pravi ...

Krasna je!!

Hali pravi ...

Prekrasna je, prav zanimiva barvna kombinacija!

Cath pravi ...

Hey Tina! Thanks for linking this up to the Textured to Perfection challenge in the Moxie Fab World! I'm so glad you joined in on all the fun! :)