petek, 9. september 2011

Jesen...autumn lotus flower

I found inspiration for this card at Hero arts blog. The color palette for September challenge is gorgeous, so I gave it a try. The Lotus leaves set is becoming my favourite, more cards are comming.... I used resist techique, so the outline of the flower is highlighted. I hand stitched the border and I hate it looks like faux stitching on the photo....This is also my entry for Lily pad cards resist challenge.


Tale lotus mi postaja vedno bolj všeč in kar nekaj voščilnic je v nastajanju... Tale voščilnica je za Hero arts in Lily pad cards izziv (linka sta zgoraj, če se še katera pridruži). Všeč so mi tople jesenske barve, pa jesen z vsemi odtenki tudi. Le to, da za njo sledi zima ji jemlje nekaj čara... Želim vam lep vikend.

5 komentarjev:

helena pravi ...

Uuu Tina, ta mi je še veliko lepša kot zadnjič tista z modrim okvirjem. Izbrala si tako tople jesenske barve. Čudovita je...:):)

Janja pravi ...

Čudovita je. Lp

Suzana pravi ...

Enostavna, pa vendar prekrasna!

Tatjana pravi ...

O daaa,jako mi se sviđa!

Vladuška pravi ...

Takole na hitro sem preletela vse tvoje lepote, ki si jih ustvarila v času moje odsotnosti. Zelo me veseli, da se ti je s službo dobro izteklo in da si že v polnem zagonu. To sem ti želela predvsem povedati. Si bom pa vzela čas in si prebrala bolj podrobno in si pogledala tudi videe do katerih si dala linke. Bodi lepo.