četrtek, 26. maj 2011

Romantično roza...romantic pink

I made another card for  Lily pad cards embossing challenge. I especially love the emboss resist techique. I used clear embossing powder and Victorian velvet distress ink. I also added some Crackle accents on the flourish at the end. I finished the card with a page  from some old, damaged book. Tfl.

Ena najljubših tehnik mi je embosiranje na belo podlago s prozornim prahom in nato nanašanje barve z Distress blazinico. Tako je nastala tudi tale voščilnica v romantičnem slogu (no, vsaj jaz jo tako vidim). Tiskani papir je list iz stare, uničene knjige, ki sem jo za nekaj centov odkupila v naši knjižnici. Že dodobro orumenelega sem še dodatno osenčila z Vintage photo Distress blazinico, starinska roza pa je Victorian velvet. Prijavljam jo tudi na izziv Craftalnice, kjer mora biti na izdelku vsaj en odtis.



17 komentarjev:

Lin pravi ...

LOVE this, Tina! What a wonderful combination, especially your text elements! Thank you so much for playing with us again at Lily Pad Cards!

Milla pravi ...

Wow, Tina, this is wonderful! The way you've used the old book page is wonderful.

Manuela pravi ...

Stare knjige se da uporabit na res super način, tudi jaz jih obožujem. ;)) Čestitka je v res izredno romantičnem slogu in metuljček na njej mi je super všeč. ;)

Hvala, ker sodeluješ na 30. izzivu CRAFT-alnice ! :)

Lepo se imej,
––––•(-•( Manuela )•-)•––––

helena pravi ...

Zelo lepa kombinacija stare knjige, odtisa in metulja. Všeč mi je barva podlage. In metulj, ki s svojo preprostostjo potegne pozornost nase.

Kristina pravi ...

Krasno je prav vse, res si zadela "vingtage" romantični slog, ta roza je pa sploh nora. Očitno sedaj delujejo komentarji, zadnjič sem imela težave o katerih so pisale tudi druge ustvarjalke, da sem se nenehno prijavljala, komentar se pa ni ohranil.

Marina pravi ...

Tale voščilnica ti je izpadla super! Sploh metuljček kobiniran z belim papirjem in pa listom iz knjige=)

helena pravi ...

... če lahko samo pokomentiram Kristino. Težave še niso odpravljene, vsaj pri meni ne. Komentar mi sprejme samo Tinin blog, vsi ostali pa ne.

Vicky pravi ...

I love it Tina! So Inspiring!!!! Check Lily Pad Cards Friday Challenge and see where my inspiration is coming from! Thank you!

Vladuška pravi ...

Ta tehnika je res dobra in predvsem vedno da odlične učinke. Pa tale Victorian velvet mi je zelo všeč, taka malo umazano roza, kot bi jo potrebovala na primer včeraj :) Imam 2 rozasti: Tattered rose (ta je taka nežna in pride prav) in pa Worn Lipstick, ki mi je premočna in je praktično sploh ne uporabljam. Ta tvoja pa bi bila zakon, moram si jo prej kot slej nabaviti :) Čestitka je res taka romnatična in zelo zelo všečna.

Kirena pravi ...

Zelo lepa čestitka, super skombinirana. Tudi meni je všeč ta tehnika, jezim se le, ker imam omejeno število distressov, tegale pa sedaj nujno rabim.

Hali pravi ...

Prekrasna, ja imaš prav , romantična voščilnica... všeč mi je "pogrižena" podlaga in metulj!

Tanja E. pravi ...

No, jaz se pa imam še kaj za naučiti o tehnikah... Tudi te o kateri pišeš ti ne poznam. Si pa ustvarila posebno in lepo čestitko, ki nosi v sebi utrip romantičnosti in umirjenosti. LP:)

Mojca pravi ...

tole je fantastično! noro lepo.

Anette pravi ...

WOW, Tina! This is absolutely stunning!!!!

Janja pravi ...

Metulj, barva in star list knjige ji dajo nežnost in romantiko, ki tako očara. Lp

Virginia L. pravi ...

Love your composition and colors, Tina!! Gorgeous in every way!

Goga pravi ...

Lepa, tako Vintage, meni so takšne najljubše :).