petek, 1. april 2011

Vabljena - You are invited

Today new Jane`s doodles digi stamp is available. I missed such image in my collection, since it is perfect for invite , thank you for hospitality cards, get well cards... I printed three sizes and here is the card with the smallest one. I coloured the chair with Distress inks, used HA Designer woodgrain BG stamp, PTI tag die and Tim Holtz scallop die. I was jumping out of my confort zone with this design...I tend to make everything aligned, but decided to put elements little more `out of center` this time and .... I will try this more often!

Ugotovila sem, da sem se zataknila v svoji `comfort zone` in to ne le pri ustvarjanju, temveč kar v življenjeu na sploh. Najraje počnem stvari, kjer se počutim udobno, četudi imam veliko želja in planov... začela sem torej  migati, četudi imam polno strahov in `amapakkajče-jev`... se bom pa pohvalila takrat, ko bo kaj otipljivega. No, odločitev sem uporabila kar takoj pri voščilnici :-))) vse skupaj sem zamaknila iz centra, pa elementi niso poravnani... Fotelj (o, tudi to je neke vrste simbolika moje `comfort zone`) je nova digitalna štampiljka pri Jane`s doodles. Voščilnica je v bistvu vabilo na obisk za moje kolegice (so rekle, da od mene, ki rada ustvarjam, pričakujejo pisno vabilo :-))), ker pa bom povabila tri naenkrat, imam namen izdelati še dve. Za blog pa ne vedo, zato računam na element presenečenja. Hvala za obisk, želim vam lep vikend!

6 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Lušno, zelo in mislim, da bodo navdušene. Poznam za comfort zone in tudi jaz se je preveč oklepam ampak morda jo bom morala prav kmalu zapustiti. Mogoče pa bo prav prišlo, da stopim iz lastnih okvirjev.

Janja pravi ...

Zelo mi je všeč. Lp

Tanja E. pravi ...

Super! LP:)

Tatjana pravi ...

Jako lijepo.Prekrasne boje!

helena pravi ...

Fotelj v katerega bi se kar pogreznila. Jaz bi bila takšnega vabila zelo vesela.
Prelepi dnevi vabijo in moja komfortna cona že kar sameva. Letos imam za mene kar hude cilje in moram "migati", če jih želim uresničiti:):)

Jane pravi ...

Adorable!