torek, 22. marec 2011

Nekaj za popotnico pomladi...

Another spring card in blue and green colour-I love this combo. Beautifull Jonquils flower is one of Jane`s doodles images and Jane is generously giving this digi stamp to one of you. Just leave a comment and I will pick a winner on moday, 28th.
I used HA Dots and flowers BG stamp and a page from an old damaged book. Everything is coloured with Distress inks (Broken china, Tumbled glass, Shabby shutters, Peeled paint and Wild honey).
Something non crafty today....I would like to recomend a very special book, that touched me in such a soft way. Guus Kuijer- The book of everything

Za vse tiste, ki boste post samo preletele, najprej dobra novica. Jane prijazno podarja tole krasno narciso. Samo pustite komentar, dobitinco bom objavila v ponedeljek 28. 3. 2011.

Voščilnico z narciso sem sestavila z uporabo HA štampilke, strani iz stare pokončane knjige in Distress blazinicami. Šablonca za borduro je PTI.
Že dolgo tega sem omenila krasno knjigo, na katero sem naletela v šolski knjižnici. Nikoli več se nisem javila po tistem, ko sem jo prebrala… pa sem včeraj dobila prijazen mejl Helene, ki jo je knjiga tudi navdušila. Zame je to mojstrovina, napisana v tako toplem, rahločutnem jeziku in z mojstrskim humorjem, da se vam bo še dolgo sprehajala po mislih. Toplo priporočam.

12 komentarjev:

Hali pravi ...

Mmhmhm res diši po pomladi.Všeč mi je osnova - potiskana in iz stare knjige. Hvala za namig za branje, grem pogledati, če je na voljo v naši knjižnici!

Živa pravi ...

Čudovite narcise in zanimiv predlog za branje:)

Vladuška pravi ...

Super, ravno sem eno knjigo zaključila pa mi to prav pride :), hvala. Teh narcis pa se tudi ne bi branila, lepo si skombinirala. Krasne barve.

Lenka pravi ...

Preslatko :)).

Tanja E. pravi ...

Krasno pomladna! LP:)

Saša pravi ...

Čudovita je... tri barve ki se odlično skladajo, modra, zelena, kanček rumene za piko na i pa še beli dodatki, ki dajo voščilnici svojo svežino, res lepa sveže pomladna voščilnica :)

Janja pravi ...

Zelo je lepa in narcise so že pokukale na plano. Lp

helena pravi ...

Kot pravi Frutka, bela barva da voščilnici svežino. Pa črke iz pokončane knjige so zakon.

Tatjana pravi ...

Ja obožavam tvoje voščilnice!

Erin (Homemade Cards by Erin) pravi ...

Love the coloring!

Helena pravi ...

Krasna pomladna voščilnica. Tako vztrajno jo kličemo (pomlad namreč) s svojimi izdelki, da se je le prebudila :)
Hvala za namig za branje. Upam, da knjigo premore naša knjižnica.

Jane pravi ...

LOOOOVE!!!!