četrtek, 3. marec 2011

Vzleteli so baloni - Hot air baloons

Hot air baloons are such cute image and Jane released sweet and simple one!!! I printed the baloon several times in different sizes. Clouds seemed just the perfect choice, so I used PTI die cuts for the background on both cards. I decided to go for an white on white effect. I used HA Flourish stamp for the BG and I totally love my ne white ink pad from PTI. I never achieved such white - unless embossing. I coloured the baloons with green colouring pencils and covered them with clear prisma glitter from HA. Just love that shinny effect!

Rada imam vse leteče motive in balon na vroč zrak je krasen za vse priložnosti. Jane ga je ravnokar izdala in všeč mi je v svoji preprostosti, ki omogoča različne načine obdelave. Pri obeh voščilnicah sem za ozadje uporabila `belo na belo` učinek z oblački (PTI šablona). Balone sem pobarvala z barvicami in jih nato ozaljšala s HA Prisma glitter, čisto sem nora na vse bleščeče. Mogoče mi bo zaradi tega prihranjeno kakšno neokusno obdobje, ko bi se na stara leta pričela vpadljivo in kričeče oblačiti – bom vse kiči miči potrebe izživela kar na voščilnicah! Za ozadje sem uporabila HA Flourish štampiljko in najboljšo belo blazinico vseh časov – PTI fresh snow. Poleg embossiranja je edina (kar jaz poznam), ki daje takšno lepo belino.


For the round card, I coloured the baloon with Fired brick Distress ink and stamped it with little dots. I glued the clouds on a white cardstock, but then trimmed it to a circle (I still prefer my Fiskars Shape cutter to cut the circles).


Tule pa sem oblačke najprej prilepila na podlago, nato pa jih odrezala v krog s Fiskars Shape cutterjem. Balon je pobarvan s Fired brick distress blazinico in poštempljan z malimi pikami. Tukaj pa sem na koncu hitela lepiti kamenčke in špricati s perlicami (Tattered angels), a je lesk na fotografiji neopazen, v resnici pa prav hud! Hvala za vaš obisk.




7 komentarjev:

Helena pravi ...

Joj, dobro si napisala tisto o oblačenju na stara leta :)
Všeč mi je, kako si uporabila oblake na drugi voščilnici. Dobro pride.
Obe sta krasni in tako zelo tvoji :)

moi pravi ...

Krasne oblačkaste čestitke. Te PTI štampiljke so res kjut in oblački naredijo svoje.

Vladuška pravi ...

He he, sem se tudi jaz nasmejala ob tistem na stara leta. Dobro si to na koncu prikazala, kako je najlažje odrezati, da se ne matraš. Čestitki sta prav všečni in strinjam se s tabo o belih blazinicah. Res je zelo zelo težko najti tako, da beli odtis ostane takšen kot je.

Andreja pravi ...

Zelo luštne balončkaste čestitke. Pisano in šajnasto pa mora biti, pa nič zato če se bo podaljšalo v stara leta☺

helena pravi ...

Vrhunski, obe. Itak so vse tvoje ideje in izvedbe tako sveže, tvoje, drugačne.... To mi je všeč.
Super si!!!

Tatjana pravi ...

Joj kako su lijepe!Jaakoooooooo mi se sviđaju.Jakooo!

Jane pravi ...

GORGEOUS!!!!!