sreda, 16. marec 2011

Digital tag

I love tags, since they make such a nice gift accent. Jane has a digital tag, that I adore - it has little image, plenty of room to write and simple outline to cut. Print, colour and distress – few minutes and bunch of tags ready for future birthday gifts.Here is one in blue and one in green colour combo and I sprayed them both with glimmer mist for some sparkle. I even made a card with the beautifull flower image, just enlarged it and cuttted out a circle.

Zadnje čase darila večkrat zavijem v enobarvni papir in ga okrancljam samo z vrvico in `tagom`. Jane ima na voljo lušten digitalni tag, ki mi je všeč zaradi ljubkega majhnega motiva, dovolj praznega prostora za pisanje in preprostih linij za rezanje. Naredila sem dva, v zeleni in modri barvi in jima dodala Glimmer mist. Čez prostor, kjer je luknjica sem zalepila mali pobarvani krogec (za ojačitev) in z luknjačem naredila luknjo. Ker so mi te rože tako všeč, sem jih uporabila še za voščilnico.

8 komentarjev:

katka pravi ...

Super!
Tvoji izdelki so vedno tako preprosti in tako čudoviti ... nobenih velikih stvari ... ;)

Mil pravi ...

Elegantno.

Vladuška pravi ...

Ko bi ti vedela kako me mučiš s temi digitalnimi štampiljkami :)))) Vedno znova me s svojimi izdelki in idejami uporabe prepričuješ, da bi se lahko tudi sama spopadla s tem. Odlično se mi zdi, kako si to isto rožo uporabila na čestitki.

Hali pravi ...

U ja in ščepec glimer mista na koncu.Prekrasne!

Barb pravi ...

Beautiful tags, Tina! Love the hint of shimmer and your card is so sweet too! Nicely done!

Andreja pravi ...

Prav dobro ti gredo ti tagi. Tako so polni sijaja, da na kakšen pisan papir res ne bi tako sedli kot verjetno sedejo na enobarvnega. Rožica je pa tudi mega!

Mojca pravi ...

lepo, simpatično, preprosto in z efektom.

helena pravi ...

Tud mene mučiš s temi digitalnimi odtisi, ampak sem jih (še)zavestno odrinila na stran, za prihodnje čase.
Za tage in čestitko pa vse pohvale, tako kot vedno. Lepo, preprosto in dovršeno.