petek, 4. februar 2011

Polyanthus flower

I wanted another Polyanthus flower card from Jane`s designs. This time I used bold colours and multicoloured petals (coloured with kid`s markers). For the BG I used cling Flourish stamp from Hero arts embossed with clear sparkle embossing powder. I added another layer of leaves for a little dimension.
Ko ustvarjam veliko hitreje zagrabim nevtralne tone papirjev, ko pa moram voščilnice podariti ali poslati, pa se mi vedno zdijo bolj vesele takšne živih barv. Zato je nastala še ena cvetlična s Polyanthus flower motivom v živahnejših barvah, kot prva. Štampiljka v ozadju je Hero arts-Flourish in bleščeč embossing prah.
Danes sem v šolski knjižnici med čakanjem v vrsti prebrala uvod v knjigo Knjiga vseh stvari. Tako lepo je napisan, da se je dotaknila prav jedra mojega srca in so mi šle kocine pokonci. Zato jo priporočam, čeprav je še nisem prebrala. In popolnoma sem prepričana, da upravičeno.

5 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Jaz kar težko primem v roke kakšne bolj žive barve, še najlažje za otroke :) Ampak tale tvoja mi je s to rumeno-zeleno-rdečo in oranžno prav taka sveža in vesela. Pa hvala za nasvet za to knjigo.

Lin pravi ...

Beautiful, Tina!

Barb pravi ...

Love these summery colors, Tina! Beautiful card!

Tiffany Ervin pravi ...

Very beautiful card! LOVE these delightful spring time colors!

Jane pravi ...

Beautiful bright colours!!