četrtek, 24. februar 2011

Ljubka želva

A little friendship card. The sentiment is in my language (computer generated) and says: I apreciate our frienship.Lovely Turtle is from Jane`s doodles. All the colouring was made with distress inks (Walnut stain, Peeled paint and Worn lipstick). Bellow are some photos showing my way to get it done with paper piecing. Oh, and I used Ranger˙s Cracle paint on the spots to make them look older. 


Za tole voščilnico sem uporabila nov Jane-in motiv. Izjemno ljubka želvica, ki sem jo uporabila za prijateljsko voščilnico. Za barvanje sem uporabila Distess inke, ki so mi odkar sem jih odkrila pravzaprav najbolj olajšali prav barvanje motivov. Da mi ni potrebno biti natančna, vedno na laserski tiskalnik natisnem dvojni motiv in nato z rezljanjem in lepljenjem nastane nekaj takšnega. Pa pike na oklepu sem malo postarala s Crackle lakom (Rangers). Ko sem že pri računalniku pripravim še napis, ki jih sicer tako zelo pogrešam v naši ljubi slovenščini tudi v obliki štampijk.

13 komentarjev:

Jane pravi ...

This is BRILLIANT!!!!!!!! So SWEET!!!

Marjeta pravi ...

Na mojem blogu te nekaj čaka.

Dotty Jo pravi ...

This is great! I dropped by from flickr for a closer look, Jo x

Janja pravi ...

Tako zelo prikupne želvice. Dobra postavitev......meni je voščilnica super :)) . Lp

Unknown pravi ...

Such a fun card, Tina! Love your adorable turtles!

Helena pravi ...

Svetovno pisavo si izbrala za napis. Tudi jaz zelo, zelo pogrešam štampiljke z napisi v slovenščini. Problem se da rešiti tako kot si ga ti.
Super izpadejo postarane pike na želvah. Tudi sama voščilnica je ena a!

Vladuška pravi ...

iiii, kaka lušna čestitka in te pike, ki si jih obdelala s Crackle z lakom si mi fenomenalne, dajo piko na i želvini podobi. Distressi so res vsestranska zadeva. Ta pisava pa je res dobra in zelo zelo pohvalno, da se trudiš z slovenskimi napisi.

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Želvici sta prekrasni! Super si ju pobarvala in všeč mi je pisava pri napisu. :)

moi pravi ...

O, kako lušna čestitka in želvice so tako kjut. To bi blo všeč našemu tamalemu. Sem ravno gledala kako si naredila pike, ker so fenomenalne, taka struktura, taprava želvja ;)

Mojca pravi ...

na prvi pogled preprosta voščilnica - nosi pa toliko bogatejše sporočilo. želvice so itak zakon :)

Yvette pravi ...

This is so cute! Love how you colored these cute turtles.

Suzana pravi ...

Tole si pa super skombinirala! Razpoke na pikah so res dobra ideja!

Tanja E. pravi ...

Čudovito, zelo mi je všeč! LP:)