torek, 1. februar 2011

I`m Jane`s doodles DT member

I allways loved Jane`s images and I am so happy to be part of her design team. Check out other talented ladies on Jane`s blog. I like the smell of ink and rubber, but allways used digital images as well, since they offer the possibility to resize, flip and slightly change the images. And the price is affordable, so I can buy them just because they are pretty. For my first card I used the sweet Polyanthus flower . I coloured it with watercolouring pencils, but I liked the raw look of it, so I never passed over with a wet brush. I used HA Ledger stamp for the BG, PTI sentiment nad My favourite things notebook die.

Thanks for looking and come back in few days, since I am planning a little giveaway.
Drage ustvarjalke. Navkljub vsej utrujenosti zaradi selitve in dejstvu, da doma nimamo interneta, sem se odločila sprejeti izziv in postati članica Jane`s doodles ustvarjalnega tima. Še nikoli nisem bila del tima in njeni motivi so mi bili od nekdaj všeč, pa sem se odločila poskusiti…. Prvo voščilnico sem naredila z ljubkim Polyanthus flower motivom, ki sem ga na hitro pobarvala z akvarelnimi barvicami, pa mi je bil všeč tak na hitro pobarvan in nisem šla čez s čopičem… Rada imam klasične štampiljke, vedno me razveseli, ko jo dvignem in me spodaj čaka popolni odtis. Kljub temu sem vedno uporabljala tudi digitalne. Rada imam možnost poljubne velikosti motiva, rotiranje in majhne popravke. Cene so ugodne in privoščim si lahko tudi takšen motiv, ki mi je všeč, četudi vem, da ne bo prav pogosto na delovni mizi. Na njenem blogu si oglejte še ostale ustvarjalne punce, ki so del tima.

Ostali izdelki so: HA Ledger, napis je PTI in namenjen vsem vam, ki me spremljate in navdihujete s svojimi izdelki (o, le kje ste slovenski napisi???), `beležnica` pa je šablona proizvajalca My favourite things.

Ustvarjalni dosežek, pa tudi veselje ob selitvi bi rada delila z vami v obliki bonbončka. Izdelki so že prispeli, le še poslikati jih moram, pa se ponovno javim. Nerodno je loviti luknje v službi in namesto malice (ali ob odsotnem prežvekovanju) uživati na internetu. Če bi mi ob selitvi rekli, da bom ostala brez interneta, se zagotovo ne bi odločila za to lokacijo. Na srečo sem abstinenčno krizo dala skozi, ko smo začasno živeli v stanovanju sorodnikov (takrat misleč, da je le začasno). Žal mi je le za prijetno `kramljanje` po blogih in drugih ustvarjalnih skupnostih. Moji komentarji bodo zato še vedno zelo redki, zato sem zelo vesela že vašega obiska.

Pripis: Ves tekst je nastal včeraj zvečer in prišel z menoj v šolo na ključku, kjer je s hitrim kopiraj-prilepi nastal današnji zapis. Odmora je konec, zdaj pa veselo na delo :-)) 

13 komentarjev:

Helena pravi ...

Brez interneta???? Kako dolgo je trajala abstinenčna kriza?? :) Si sploh ne znam predstavljati, kaj vse si dala skozi in kakšne muke so bile :) Sicer dodajam smeškota, vendar mislim resno.
Voščilnica je čudovita. Všeč mi je papir pod odtisom, bucika ... Zelo, zelo lepa.
Res škoda, ker se nam boš poredko javljala! ♥♥♥

Vladuška pravi ...

Tudi jaz te občudujem, da zdržiš brez interneta in upam, da bo tudi v vašem koncu kmalu mogoč. Sploh pa mi je to nedojemljivo, da so določeni konci naše male deželice še vedno praktično odtrgani od sveta :(( Te pa je zelo lepo videti znova na blogu in super, da si sprejela ta izziv. Čestitke. Se že zelo veselim, ker bodo tvoje objave sedaj pogostejše. Preprosta in lušna čestitka. Uživajte v novem domeku.

Nancy pravi ...

Congratulations, Tina! You are going to be a wonderful asset to Jane's design team. Love your first card too!

Jane pravi ...

LOVE LOVE LOVE it! That Notebook Edge die is one of my favourites too! Simple and GORGEOUS!!!

Barb pravi ...

Congratulations on the design spot, Tina! Love the way you've colored the flowers! Looking forward to seeing more of your work using Jane's images!

MarikaGabez pravi ...

Lepa voščilnica in lepo, da si del ustvarjalnega tima. Lepo delajte in nas skupaj s teboj razveseljujte z novimi izdelki.

Stamping Cafe pravi ...

This is gorgeous, Tina!! Congrats for making the DT, Jane's images are so fun and beautiful... enjoy!

Anita Rex pravi ...

Hi Tina! Congrats on your dt! Love what you made today! BTW Croatian is my first language and I enjoyed trying to read your blog! :>

Eli pravi ...

Radiš prekrasne karte! Zbilja posebne! Sve su mi prekrasne! Spremila sam tvoj blog i vjerujem da ću navratiti još koji puta ovaj tjedan. :)

Virginia L. pravi ...

Way to go, Tina! Congrats on Jane's team! So happy for you!

Mojca pravi ...

lepo, nežno, cart...

papertrails leaver pravi ...

Very pretty card! Just wanted to drop by and say hello and that I am looking forward to working with at Jane's! :-) Amy

Hali pravi ...

Prekrasna čestitka. Uf in prav nič ti ne zavidam biti brez interneta. Včasih tako paše malo se sprehoditi po virtualnem svetu :-)