ponedeljek, 19. april 2010

Vrtnica

I love this HA rose image (Cling Two birds). Decided to use it for the Card patterns challenge . I stamped it twice, once on a page of a damaged italian book and clear embossed on the background.
Rada imam ta motiv, sploh mi je všeč, ker je narezljan in je že brez barvanja lep. Z malimi Versafine blazinicami sem posebaj natapkala liste in steblo in cvetove. Občudujem punce, ki s takšno lahkoto pišete na blog, jaz zelo rada preberem ves tekst. Meni se pa hitro ustavi pri nekaj podatkih o čestitki....kaj čem, lahko me kdaj obišče še kakšen talent za pisanje...čeprav me zadnje čase obhaja dvom, koliko ima pomen pisati blog, če nič ne poveš???? Ker pa jaz rada na blogih pogledam tudi tiste, ki imajo samo slikce, si mislim, da velja tudi obratno.

14 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Zelo lep motiv in mi je všeč kako si ga skombinirala s tekstom. Tudi jaz zadnje čase skoraj ne morem, da ne bi uporabila še malo natisnjenega teksta, sploh na takih bolj vintage variantah.

Kar pa se tiče pisanja bloga, pa je tako, da včasih besede bolj letijo, včasih manj. Ponavadi pa je tako, da če sploh ne razmišljam kaj bom napisala, se besede nato kar sproti porodijo in sem včasih prav presenečena kako se mi poklapajo s fotografijami, čeprav nisem prej o tem razmišljala. Na silo pa ne gre, ali pa na koncu nisem najbolj zadovoljna.

Tina nisem našla tvojega mail naslova na blogu, pa sem ti poslala sporočilo preko spremljevalcev že nekaj dni nazaj. Pokukaj če ti je na blogu mogoče javi, da sem ti kaj poslala :-)

Helena pravi ...

Krasna čestitka. Z besedilom v ozadju si ji dodala še pikico na i. In tista groba vrvica prav fino paše zraven.

Jaz rada brskam tudi po tistih blogih, kjer je samo fotka in malo besedila :) Tako, da kar nadaljuj s svojim blogom.
Se pridružujem Vladkinem mnenju - včasih nam besede bolj tečejo, drugič manj in včasih čisto usahnejo.

Tina pravi ...

Oj, Vladuška. Upam, da se boš vrnila in videla to sporočilo. Veš, da ne znam priti, do sporočila, ki si mi ga poslala. Sem pa zato popravila svoj profil in je zdaj tudi moj mejl notri. Bom zelo vesela, če mi kar tja še enkrat pišeš.Pozdravček.Tina

Hali pravi ...

Besede gor ali dol, pri tako luštni čestitki sploh niso potrebne. Lepo!

papertrails leaver pravi ...

what a stunning card!

Maja pravi ...

Važno je, da ob ustvarjanju bloga uživaš ti! Če pa še kdo drug zraven, pa toliko bolje! Včasih ima človek čas prebrati tudi besede, včasih le kratek prelet slik. Ustvarjaš lepe stvari, zato bi bilo škoda, da jih puščaš v anopnimnosti samo za to, ker se ti zdi, da ne znaš pisati. Človek raste vsak dan, z besedo, s sliko, z risbo. Jaz rada prihajam na obisk, zato nikar ne odnehaj!
PS
Za preverjanje z besedo se mi je izpisala beseda traces: kako simbolično: vidiš, za seboj puščaš sledi!

Alenka pravi ...

Saj včasih so besede čisto odveč. Včasih jih lažje napišeš, včasih nimaš kaj pisati. Glavno, da ti kaj lepega pokažeš, kot je naprimer tale čestitka. Meni je zelo všeč:)

moi pravi ...

O, kako te razumem. Tako fino je prebrati lepe zgodbe ob slikah, pa sem tudi sama okorna pri besedah in potem napišem raje manj kot več ;)
Pa naj te to ne odvrne, saj zato ni tvoj blog nič manj zanimiv.

whoistracy pravi ...

This is beautiful! I love the flower stamped over text. So glad you could join us on Card Patterns.

dstandard pravi ...

Beautiful card! Thanks for playing at Card Patterns!

Mojca pravi ...

lejo no... kako lahko podvomiš o pomenu pisanja bloga? ga na trenutke pač bolj "rišeš" :) važno je, kaj poveš, za to pa ti res ne potrebuješ poplave besed...

krasna čestitka.

BojaMoja pravi ...

♥ ♥ ♥ krasna čestitka, všeč so mi "prikrite" barve, ki ne izstopajo

Manuela pravi ...

Super čestitka! Glede pisanja pa je pač tako, da včasih besede niti niso potrebne, saj fotografija pove več kot 1000 besed. :) Včasih pa prsti kar sami letijo po tipkovnici in pišejo včasih smisle, včasih pa nesmisle. :) Tako pač je.

Nancy pravi ...

This card is absolutely gorgeous, Tina! I love it!
blessings,
nancy