petek, 23. april 2010

za Craftalnico - tretjič

Joj, pri izzivih me pa res odnese...kar nekam....bi rekli moji dijaki. Ko sem na Craft-alnici videla Vladkino fotografijo je bilo najprej: nekaj vintage-zagotovo!, potem pa: u, poglej, poglej tole rumeno rožo in končni rezultat: vse rumeno! Med predmeti mi je v oči padlo še pisalo, zato sem na rumeno ozadje odtisnila pisavo z belo blazinico, a je v resnici veliko bolj opazno, kot tule. Za tale izziv bom zagotovo naredila še nekaj v vintage stilu, ki me je potegnil v prvo, a me je potem zapeljala rumena. Bo pa to gotovo čestitka, od mene vsaj v kratkem ni pričakovati kakšnih novosti. Zdaj se selimo, v službi je pestro in vračanje med rutino v ustvarjanju, me pomirja. Zadnje čase si prihranim skoraj vse negative, ki ostanejo od hroščkanja in tule je primer uporabe. Odtisnila sem ga s pikami (Rayher štampiljka iz Prometeja). Roža pa je HA-Three flowers.

10 komentarjev:

moi pravi ...

O, kako lušna čestitka, taka živih barv, ti kar dvigne razpoloženje. Čudovita rožica in dobra ideja s shranjevanjem negativov ;) Super okvirček je prišel.

hali pravi ...

Mhmhm še negative, da bi človek shranil :-) ej super da shraniš, saj je nastala krasna, živahna čestitka!

K pravi ...

Najsi, me likes!

Alenka pravi ...

Luštna čestitka. Rumena je tako živahna barva in te kar malo dregne v tej pomladanski lenobi:):)

Vladuška pravi ...

Se strinjam s svojimi predhodnicami, res si dobro uporabila negativ in tako kot poživi rumena narcisa na fotografija, tako poživi tudi tvoja čestitka. Vesela, sončna in ta roža se mi zdi tako navihana.

Mojca pravi ...

Tako rumena-tako sončna in poživljajoča, kot nekakšen vir skrite energije. Lepa, lepa...
Sicer z zamudo, ampak vseeno, iskrene čestitke za Hero Arts nagrado. Predvidevam, da bo sedaj še več čestitk z HA motivi (50$ predstavlja kar nekaj zaloge).
Uživaj med prazniki. Lp!

mojca - mka pravi ...

fajn te je zapeljala rumena... super, deluje preprosto, efekt je pa mega.

Tiffany pravi ...

So pretty and very happy colors on this card, Tina! I love it! Yellow is such a favorite color of mine now!

Manuela pravi ...

Lepa, vesela, sončna! :) Hvala, ker si se nam pridružila na tretjem izzivu CRAFT-alnice.

BojaMoja pravi ...

Uuu tale pa prav kipi od sončne barve ♥ ♥ ♥