četrtek, 15. april 2010

Hitro ozdravi

Odkar je vse moje ustvarjanje povezano z voščilnicami, veliko večkrat pišem ljudem. Ne samo ob rojstnih dnevih in praznikih, ampak tudi v zahvalo, s kakšno mislijo, prijaznim pozdravom....tako jih imam nekaj na zalogi tudi z dobrimi željami za ozdravitev. Črtasta štamiljka je odtisnjena dvakrat in je del drugega odtisa zalepljen tako, da nastane žepek...za čajček! Pa tudi rakun, ki prinaša vročo kamilico (šalčka je digitalna štamiljka) bolniku zagotovo nariše nasmeh na ustnice.

5 komentarjev:

Alenka pravi ...

Super in lepo je da pišeš tudi,če ni praznik in drug pomemben datum.Meni je to všeč.Rakun je svetovni!!!

Vladuška pravi ...

Vidiš jaz pa sem čudak, ki delam voščilnice pa nikoli ne pišem. Edino kar tu in tam dam osebno kateri.

Takooo mi je všeč tista prva, na prvi pogled izgleda kot kakšna beležka. Dopade se mi to sadje. Ta druga pa ti res nariše nasmeh, saj ta rakunček tako veselo prinaša to pisano skodelico.

moi pravi ...

Kako pozorno od tebe, da pišeš tudi ob takih dogodkih, ko človek dejansko potrebuje vzpodbudo.
Super skombinirane štampiljke v lušno celoto. Tudi meni je všeč ideja s sadjem - vitamini, pa priložen čajček je samo pika na i.

Hali pravi ...

Iii kako lušten rakunček in tudi sadje na prvi... Jaz tudi zadnje časa, kar se bolj posvečam čestitkam, rada pošljem čestitke tudi po stari pošti :-)

Sonja pravi ...

Wauu, tisto prvo HA ozadje imam že nekaj časa ogledano, samo kupila ga še nisem :) In ti si z njim naredila ful dobro voščilnico.
Rakunček pa je tudi prav sladek, ga je veselje pogledat.