ponedeljek, 29. marec 2010

Nekaj otroških

Hvala za spodbudne želje glede naše selitve. Ta vikend je minil v znamenju pospravljanja vsebine omar. Da ne bi bilo preveč dela na kupu (in metanja stran), smo delali selekcijo. Potem bo v omarah samo še neto vrednost in bomo brez razmišljanja le zlagali v škatle.
Na kupu predstavljam zadnjih nekaj čestitk za otroke.
Zajček je izrezan s Slice mašinco, žarek pa sem izrezala iz linoleja in ga odtisnila za ozadje. Ena rojstnodnevna...rakun (štampiljka Stampedous), ki prinaša tortico (digitalna štampiljka).
Recimo, da je tale za srečo..Rakun s pikapolonico, ki bo nabral rožo!
Temu črvu (Imaginisce), ki leze iz jabolka (Hero arts) se nisem mogla upreti. Otroci so hvaležni prejemniki in mislim, da ne bodo iskali kakšnih globljih pomenov črva, mišljen je le kot radovednež, ki ga zanima, kdo praznuje r.d.
Drevo je polovička tistega, ki sem ga uporabila pri srnici, le da tokrat pod njim skaklja žabica (s Slice mašinco izrezana).

5 komentarjev:

Hali pravi ...

Iiii črviček je moj favoritek!

Mojca pravi ...

in ti imaš poleg selitve še energijo (in čas - punca, tebe je res bog pogledam s tavelkim očesom, da si znaš to organizirat) za ustvarjanje? in to tako prisrčnih čestitk. rakun s pikopoko je takooo posrečen :)

Alenka pravi ...

Meni je pa rakun s tortico najtalepši:):):)

Vladuška pravi ...

Take lušne, vesele čestitke za otroke. Vsaka po svoje ima nekaj kar mi je posebej na njej všeč in zato ne bom izbirala favorita.

BojaMoja pravi ...

:) ampak rakunček je pa zakon :))