petek, 22. januar 2010

Voščilnica sladkih barv

Prav nisem vedela, kako nasloviti to objavo. Barve so prav res kot za kakšne bonbone ...sem prav imela željo po nečem takem zdaj, ko imamo končno sonce in so dnevi manj turobni. Rožice so iz belega papirja, na katerega sem odtisnila štampiljko in obdelala z prozornim reliefnim prahom. Potem sem šla čez z gobico rahlo umazano od akrilne barve, nekoliko je `umazalo` tudi odtis (mislila sem, da bo ostal bel), a bom še kdaj ponovila. Pa odtisnene listke sem malo obrezala in dvignila za bolj dimenzionalen efekt.
Pa še to moram deliti z vami. Kupila sem hroščka in ga včeraj dobila. Joj, sem navdušena. Imam pa nekaj začetniških vprašanj in bi, ko pokažem prvi izdelek narejen z njim, prosila za par odgovorov. Nič od tega ne morem izvedeti na netu, ker so vprašanja precej butasta.
Vsem želim lep vikend!

13 komentarjev:

Hali pravi ...

Krasna voščilnica in čestitke za novo pridobljeno igračko. Verjamem,da ti bodo tiste, ki ga uporabljajo, pomagale tudi pri "butastih" vprašanjih :-)

Tiara pravi ...

Zelo lepo zgledajo tile štrleči listki, ki dajo čestitki čisto poseben efekt.
Bravo za hroščka.

Sonja pravi ...

Tile privzdignjeni listki pa res super pridejo. Ti imaš vedno tako dobre ideje.
Čestitke za hroščka. Če te kaj zanima, pa le vprašaj, bomo skupaj pogruntale :)

Vladuška pravi ...

Lepo, da nam spet pokažeš kakšno svojo čestitko. To si super izvedla z dvignjenimi listi, res da dober efekt in dobro je izpadla ta rožica. Sem se zdaj spomnila, ko jaz večkrat sodelujem na barvnih izzivih od Dawn - ti bi se morala prijavit k njej s to čestitko, ona obožuje take rože in takšne čestitke. Fajn si naredila tudi ozadje. Daj nam bolj pogosto kaj pokaži, sploh zdaj, ko imaš novo pridobitev :-)

Ivanjščica pravi ...

Zelo lepa voščilnica. Pa čestitke za hroščka. Veliko užitkov pri ustvarjanju z njim ti želim :)

Alenka pravi ...

Luštna čestitka, res je v "sladkih brvah".Čokolada in sladkora pena, njami:):)Z vprašanji pa kar na dan.Pri ustvarjanju se mi zdi, da ni butastih vprašanj:)

Marna pravi ...

Ful je lepa!!!!
Glede hroščkota pa kar z vprašanji na plan. Nimaš kaj zgrešit. ;)

Vladka pravi ...

Uau, čudovita je! A mi lahko poveš, kje si kupila roza papir za osnovo?
Čestitam za hročka :)

Tina pravi ...

Hvala za prijazne komentarje. Kar pa se roza papirja tiče. Barvne osnove vedno naredim iz papirja iz Hoferja ali Lidla (tisti bloki z različnimi barvnimi trdimi papirji). Tukaj sem roza nato poštempljala s štampiljko pisave. Bele in natur pa kupin šeleshamer in razrežem.

Helena pravi ...

Oo, tole s privzdignjenimi listki zelo lepo izpade. In rožica je tudi nekaj posebnega. Čudovita čestitka.
Že čakam kakšno tvoje "butasto" vprašanje :) Predvsem zato, da še jaz kaj koristnega izvem :)

K pravi ...

Tisti privzdignjeni listki so mi strašansko všeč.
Upam, da ti bodo znale punce, ki imajo hroščke, pomagati.
Butasta so samo tista vprašanja, ki jih ne zastaviš.

Maja pravi ...

Zelo zanimiva je tehnika za izdelavo rožice, neke vrste batik! Batik res lepo izpade in tudi tu je! Mi je pa všeč tudi ime čestitle!

BojaMoja pravi ...

zanimivo - 3D