torek, 1. december 2009

Angelčki prihajajo...tudi pri Vladki!

Malo me je pobralo vase (to se mi zgodi občasno in sem se že navadila, da je to potrebno za mojo dušo in se ne več sekiram v smislu...le kaj to zdaj pomeni). Kar se blogovsekega življenja tiče, me je danes zbudila Vladka s krasnim bonbončkom, ki ga ponuja za Sv. Miklavža. Jaz sem v vrsti in navijam zase :-)) Hvala, Vladka!
Pa še malo ustvarjalnega prispevka. Angelčki. A niso ljubki? Kako vkomponirati odtise na pravokotnih oblikah (ali kvadratnih) na voščilnico, mi vedno povzroča probleme. Tule sem naredila večjega, kot je voščilo samo in sem bila takoj zadovoljna. Tole bo še na sporedu :-)) Pri tejle pa sem angelčke odtisnila s prozornim reliefnim prahom in nastalo je tole.


8 komentarjev:

Tiara pravi ...

Zelo lepi čestitki. Angelčki so pa itak zakon.

Alenka pravi ...

Zelo lepo si jih skombinirala. Ja angelčki morajo biti za božič:):):)

Vladuška pravi ...

Vsak potrebuje čas zase, samo marsikdo si ga ne vzame in super, da ti uspeš in se za trenutek ustaviš. Ni pa to fajn za blogovski svet, ker pogrešam tvoje čestitke in tvoje objave. Ampak se je splačalo čakat veš, ker mi je ta objava zelo všeč. Sploh tista prva me je zelo navdušila, zelo rada pogledam tak stil čestitke. Na obeh pa mi je zelo všeč kako si vkomponirala to vrvico. Za nedeljo pa ti držim pesti.

Andreja pravi ...

Oooo, kako lepi angelčki, pravi angelčki, drugče pa zelo lepo. L.P.

Hali pravi ...

Prekrasni čestitki!

McCrafty /Klavdija pravi ...

Tudi meni so čestitki zelo všeč, za malenkost zmaga prva :)

Mojca - Artemma pravi ...

Sedaj si pa ti mene zbudila. Čestitki sta prekrasni, kombinacija barv na višku - na prvi mi je všeč prehod iz rdečega na zlato, na drugi pa kombinacija rdeča modra. Angelčki so pa pika na i. Lp!

BojaMoja pravi ...

Superluštni angelčki :)

Še lepši so pa zato, ker jih nisi barvala, temveč samo dodala rdeče kroglice :)