petek, 7. avgust 2009

Ko se zaprejo vrata, se odpre okno!

Sem si prav izdelala eno čestitko, tako za optimizem! Res je tako, da ne smeš predolgo gledati vrata, ki so se ti zaprla, ker potem ne vidiš, kako se odpirajo okna! Le katera hišica bo pobarvana v prihodnosti in kaj se bo notri dogajalo? Oblačke na modro voščilnico sem kar narisala. Male hišice sem izrezala iz belega papirja in razen pobarvani odrezala srčke. Spodaj pa je še kompletek poročnih štampiljk, ki mi jih je za obletnico podaril mož. So sicer majhne , a se jih bo dalo z rahlimi popravki (brisanje srčkov,..) kar porabiti tudi v druge namene.

9 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Oooo, full mi je všeč tale, tako igriva je. In zelo se mi dopade poanta, da nikoli ne veš katera hišica bo pobarvana v prihodnosti. Si pa dobila lušno darilce, se mi dopadejo te štampiljke. Z dvignjeno glavo naprej!

Alenka pravi ...

Super čestitka, taka , ki te res dvigne, polna optimizma in še možnosti za dodelavo ima. Super ideja. Štempiljkice so pa tudi luštne.Priden možek!
Drugače pa mislim, da ni vse tako črno kot zgleda na prvi pogled. Pravijo, da se v črni skriva cela mavrica.

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Super ideja! So mi prav všeč te male hiške. Štampiljke pa vedno prav pridejo, zato kar na delo, da vidimo, kaj boš z njimi ustvarila. :)

Jana pravi ...

Končno lahko komentiram...do sedaj me sistem sploh ni pustil zraven :-( Zdaj pa lahko pohvalim tvoje delo. Res lepa čestitka in še bolša ideja!!!

Mojca - Artemma pravi ...

Mene so hiške takoj očarale in barve so tudi tako lepe-optimistične. Ja, tale čestitka je res nekaj posebnega. Res dobra ideja. Lp!

Tanc pravi ...

Prva stvar, ki sem jo danes odprla na blogih je bila tvoja objava in zato me je toliko bolj zadela v živo! Točno to sem potrebovala, hvala, kot da bi bilo namenjeno samo meni! Odličen koncept voščilnice in izdelava.

BojaMoja pravi ...

:) res je igriva :))

Štampiljke so pa tudi cartkane :))

K pravi ...

Ti imaš tolk hude ideje, da se jim nikoli ne neham čudit!

Papirolina pravi ...

ooo, kakšna ideja, pomoje jo bom kdaj posnemala, ker ima tole zelo dobro sporočilnost. in tudi sama imam take štampiljke, corti so :)