sobota, 4. julij 2009

Nova štampiljka je preizkušena + lušne rožice

Ni moralo biti drugače, kot, da sem za prvo čestitko uporabila novo štampiljko. Motiv je reliefno okrašen s takšnim prahom, ki je v bistvu prozoren, pod kotom pa podobno vijoličen kot rožica. Sem fotografirala tudi detajlno, ma mi ni uspelo zajeti tistega leska. Načrtno sem pustila veliko praznega prostora, da lahko nova pridobitev bolj zažari. Pa tudi sicer se zadnje čase zadnje rada lotim kakšne bolj `prazne` čestitke.
V eni izmed mnogih map sem našla .pdf dokument, kjer je gor tale rožica v veliko različnih velikostih, ki jo vidite zgoraj (jaz sem uporabila dve). Pojma nimam, kje sem jo snela, ma ker si mislim, da je bila itak nekje javno objavljena, sem jo objavila jaz še enkrat. Da se jo samo sprintati in če imate veselje do rezljanja s škarjicami, vam utegne prav priti.
Nekaj trikov:
- Jaz sprintan list položim nad tistega, ki ga želim uporabiti in nato čez motiv rišem s pisalom za embossing (ali kakšnim kemičnim svinčnikom), spodaj se nato vidi utorček in po njem odrežem.
- Mašnico sem zavezala tako (da ni potrebno lepiti), da sem z olfo naredila dve zarezici, trakec napeljala skozi in nato zavezala
- Malo mečkanja pa včasih naredi manj umeten videz, vsaj meni je všeč.

10 komentarjev:

Helena pravi ...

Štampiljka je super uporabna. Če dobro pogledam, se vidi, da je vzorček reliefen. Tudi rožica je lepa. Zanimiva pritrditev na čestitko.

McCrafty /Klavdija pravi ...

Všečno in včasih je manj-več .

Alenka pravi ...

Lepa čestitka, štempiljka je pa pa mega. pa hvla za link rožic, tudi zelo zanimivo.

Vladuška pravi ...

Dobro izpade ta štampiljka in všeč mi je, ker je ob robovih bolj zabrisana. Roža in trak pa popolnoma zadostujeta, saj je osnova že dovolj bogata. Hvala za template.

Tulpika pravi ...

Uau! Prav nic ne manjka na tej voscilnici, prav nic! :) Cista, izpiljena, elegantna. Res superca.
LP, Tulpika

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Res lepo! Tako ozadje kot rožica. Čeprav me je ozadje spomnilo, da imam nekje prav tak kupljen papir. :)

Jana pravi ...

Predvsem mi je všeč, ker na njej ni odvečnega kiča. Vsega je ravno prav in to ji daje unikatno čudovit izgled.

Hali pravi ...

Prekrasno kot vedno!

BojaMoja pravi ...

Brez odvečnih stvari ... preprosto čudovita.

Hvala za rožce :)

Sonja pravi ...

Jaaa, ozadje se mora videt, rožica pa je super. se vidi, da je načrt prišel v prave roke, ki znajo z njegovo pomočjo naresti res nekaj posebnega.