četrtek, 25. junij 2009

Reliefno krašenje na folijo

Zelo rada imam vse kar je prozorno. Z vročo pištolo za reliefno krašenje sem skurila veliko plastičnih materialov, preden sem naletela na folijo za grafoskop!!!, ki je seveda odporna na vročino. Nanjo se zelo lepo naredi odtis, posuje in nato pogreje. Jaz sem metulja nato izrezala in zalepila samo na sredini. Da bi mu krilca odstopala in bi bilo prosojnost lepše videti, sem ga `podložila` s kapljicama lepila iz silikonske pištole.
Roza koščki so še zadnji ostanki tiste poročne vopčilnice. Odtisi okrog pa so s štampiljkami Rayher iz Prometeja, ki so mi zelo všeč. Uporabila sem Watermark prozorno blazinico.

8 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Vedno znova me izzoveš s temi metulji in to je mišljeno zelo pozitivno :-) Verjetno si opazila, da sem mini variante uporabili pri eni izmed mojih čestitk. In vedno znova me napelje na te metulje, ko gledam tvoje čestitke :-) Znova ena lepa, nežna čestitka izpod tvojih rok in verjetno je kar nekaj dela s takim metuljem. Pa štampiljke so mi zelo všeč. Imaš mogoče tudi kakšen nasvet za paus papir, s čim se bi ga dalo lepiti, da se ne bi videlo lepilo skozi?

Tina pravi ...

Hvala za tako prijazne besede. Tudi tvoji izdelki me vedno znova navdušijo in navdihnejo. Za lepljenje pavs papirja pa ne poznam nobenega lepila. Običajno se poslužim malo obojestranskega lepilnega traku in nato kaj nalepim na tisto mesto, da skrijem.

Alenka pravi ...

Ti tvoji metuljčki so res fantastični. Tudi druge čestitke so lepe, samo metuljčki pa me resnično potegnejo v pravljični svet.Hvala za lepe komentarje na mojem blogu. Ključke sem delala iz papirne kaše, ki sem jo natlačila v odtis ključka v fimo maso.Rožice pa so narejene po navodilu , ki je na linku, ki sem ga videla na Sonjinem blogu.Upam, da sem pomagala.

Sonja pravi ...

Super pride tale embosiran metuljček. Nekaj tele folije pa tudi pri nas doma še čaka na kako ustvarjanje. Se da nanjo super odtisniti kako štampiljko, ali pa kaj sprintati.
Včeraj sem ob pospravljanju po omari našla tvojo čestitko z metuljčkom :) ki sem si jo "zaslužila" z vnetim hvaljenjem.. mi je še danes nerodno :)))) ampak jo imam in super je.

McCrafty /Klavdija pravi ...

Metuljčki so res tvoj zaščitni znak :)...lepa čestitka in super ideja s folijo.

BojaMoja pravi ...

No, da se grafoskopska folija ne scvre, pa je dobrodošel podatek :)) moram preverit moje zaloge, če je še kje kakšna :)))

Prima metuljček!!! Ne samo metuljček - cela čestitka je zelo skladna :)

Tiara pravi ...

Zelo luštna čestitka v prelepih barvnih tonih.

Helena pravi ...

Vidiš, si me spomnila, da je pri nas v službi nekje cela škatla te folije in sigurno se ne bo porabila :) Jo bom preizkusila.
Ta tvoja čestitka pa je (kot vse) tako nežna, krhka, pravljična. Čudovita.