četrtek, 21. maj 2009

ZVEZDA JE ROJENA

Kitty mi je poslala polno kuverto odtisov takih lušnih punčk (sramota, ne vem jim imena) in čeprav imam ful težave z izdelovanjem čestitk s `punčkami`, sem na to prav ponosna. Dobila jo je hčerina prijateljica Tinkara (8 let), ki smo jo šli poslušati na nastop v glasbeno šolo. Barvala sem z navadnimi barvicami in ugotovila, da se temu nikoli ne bom posvečala v detajle. Tako, da je to trenutno moj domet glede barvanja. Si pa rada dam duška s `krancljanjem`. Na robovih je štampiljka Autumn leaves (On the edge), rožnate vijugice pa so Hero arts (Scalloped borders). Da sem malo razbila zeleno-roza monotonijo, sta rdeči rožica v laseh in sredina cvetke na vogalu.

8 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Mi je všeč, ker je taka 'sveža' čestitka in ni na njej nič odvečnega. Predvsem pa se mi dopade ta rob iz štampiljk, odlično je izpadel.

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Krasno ti je izpadla! Jaz tudi ne maram barvanja kaj preveč, zato so mi všeč akvarel barvice in moker čopič, ker potem barvo razpotegneš in je en, dva, tri končano. :)To so pa Leanne Ellis štampiljke, če pa ima punčka prav ime, pa ne bi vedla.:)
Lp, Nataša.

Sonja pravi ...

Prav luštna čestitka je nastala, pa čeprav praviš, da ti barvanje ni zanimivo :) Saj je vse ostalo krancljanje čisto tvoje.

Tulpika pravi ...

Sveza, spomladanska, pozitivna - res zelo lepa voscilnica. Posebej so mi pa vsec vijugice po robovih, tako lepe barve, le kaj si uporabila? :)
Joj, se mi zdi, da zadnje case v vsakem komentarju se kako vprasanje pristavim :))
LP, Tulpika

Tina pravi ...

No, saj meni se zdi imenitno, da koga zanimajo podrobnosti. Za rob sem uporabila pigmentno blazinico, ki je v treh odtenkih zelene (verjetno moja najbolj priljubljena). Nato sem jo embosirala s prozornim prahom. Ugotavljam, da ful bolj `oživi` barvo, kot če pustiš samo odtis.

K pravi ...

Čudovito si jo spedenala in upam, da ne bo ostalo samo pri eni. Viš, zanimivo, meni je najlepše od vsega barvat tele motivčke, sestavljanje voščilnic pa pade nekam na na 4.-5. mesto :O Ampak, kot sem včasih rada barvala barvanke, zdaj gledam barvanje kot izziv za preizkušanje igre senc, barv ... zato akvareli.

K pravi ...

Aja, punčkam jaz pravim Eliske, ker jih je narisala Leanne Ellis. Jim paše ime :)

BojaMoja pravi ...

:) jaz pa jim pravim Lenčke :))

Zvezdica za Zvezdo :)