četrtek, 16. april 2009

MOJA PRVA GORJUŠKA...SE SMEJE!!!

Dolgo časa sem imela odtise, ki mi jih je prijazno poslala Simona, spravljene. Danes pa me je zagrabilo...edino nisem mogla mimo nečesa, kar me je pri lepih Gorjuškah, od prvega pogleda nanje, motilo...da nimajo ust. Zagotovo ima umetnik, ki jo je upodobil za to veliko umetniških razlag. Mene, navadnega človeka, je vedno spomnila na punčke, ki si ne upajo, ne smejo, ki jih boli,...govoriti in me je to strašno motilo. Ko sem jo danes barvala, sem vedela, da se bo na koncu nasmehnila in mi je nato zasijala v takšni luči, kot rada vidim ljudi-nasmejane! Moja natančna osemletnica pa se ni mogla sprijazniti, da nima nosa in sem ji ga dovolila narisati. O barvanju ne bi izgubljala besed, sem antitalent, tako kot za risanje....

Okvirček sem izrezljala iz (v pravokotnik) naštempljanih vijugic - bravo moje potrpljenje!!!. Isto štampiljko sem uporabila tudi za zeleno ozadje. Tu sem poiskusila novo Watermark blazinico (od Versa mark), ki je brezbarvna, a zaradi vlažnosti (???) naredi malo temnejšo barvo, kot je podlaga. Res ful dobro! Tri rožice sem izrezala iz pavs papirja.

6 komentarjev:

Barbi pravi ...

Okvirček je fantastična ideja! Pa Watermark efekt je tudi vrhunski! Da ne govorim o tem, da so tudi mene vedno motili obrazki brez ust in tale tvoja Tildika je z njimi prav simpatična. :)

Celota je torej pohvale vredna!

Sonja pravi ...

Tole pravzaprav ni Tilda, veš :) Je Gorjuss deklica podjetja Sugar Nellie.
VersaMark je ena redkih embosing blazinic, ki puščajo sled tudi, ko so že suhe. Tudi meni je učinek všeč.
Še najbolj pa so mi všeč na tvoji čestitki izrezane vijugice, ki obkrožajo motiv. Super ideja in super izvedba.
Barvanje pa pride z vajo.. se splača vadit :)

Tina pravi ...

Oh, očitno sem nekaj pomešala v svoji glavi....bom kar popravila objavo :-)) Hvala. Tina

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Uuu, super čestitka. Ja, res je Gorjuška, je bolj kul od Tilde. :):) Vijugice so super.
Lp, Nataša.

Vladuška pravi ...

Svetovno je to ozadje. Pa postavitev tega okvirja mi je tudi zelo vsec. :-)

McCrafty /Klavdija pravi ...

Tudi jaz se dolgo časa rabila, da sem se vsaj malo navadila na to, da so brez ust. Tudi moji punci sta risali usta na Panduro deklice:). Cela čestitka je lepa in res luštno ozadje.