sreda, 3. julij 2013

Ko me inspirira #15

Hello crafters! It is time for amother Insired by... challenge. This month Helena inspired us with her beautiful card. I just love the tiny little scene in the die cut shape and how green card base matches the colors of the landscape. So this was my starting point... I wanted to create a scene in a die cut shape and use the colors the way she did.  And here is the final result... I created a wedding card with the sentiment inside, since I just couldn`t decide where to place it in the front. Thanks for stoing by, now I invite you to check how Vladka was inspired by Helena and you are more than welcome to play along.

En vesel, poletni in ustvarjalni pozdrav prav vsem. Z Vladko vas vabiva, da se nama pridružite pri že petnajstem skupnem ustvarjanju. Tokratno inspiracijo za izziv sem si izposodila pri ustvarjalki, ki nas na blogu, poleg paše za oči, razvaja še z besedami za dušo - Heleni in njenem blogu Tako preprosto igrivo, ustvarjalno... Njena voščilnica z ljubko malo pokrajino v izrezani obliki mi je čudovita, pa barva osnove tako lepo poudari barve pokrajine... In na tej osnovi sem se lotila svoje voščilnice - želela sem prizor v negativu izrezane oblike in uporabiti barve, tako kot jih je Helena.



Nastala je poročna voščilnica. Za prizor sem si izbrala ptička, ki nosita srce rumene barve, ki se nato ponovi še na osnovi. Seveda je bilo srce najprej rdeče, prav tako osnova... a mi ni dalo miru in sem poskusila še z rumeno. Skoraj nisem mogla verjeti, kako se voščilnica spremeni zaradi druge barve...

Zdaj pa ustvarjalno štafeto predajam vam in komaj čakam, da vidim kako boste interpretirale Helenino voščilnico. Mi jo jutri za teden dni mahnemo na dopust in ko se vrnemo, se bom takoj sprehodila po vaših blogih in ob koncu izziva izžrebala dobitnico majhne ustvarjalne nagrade. Zdaj pa še skok k Vladki, ki nam je zagotovo pričarala čarobnost na papirju. Hvala Heleni za inspiracijo, vsem hvala za obisk in bodite nadvse lepo.

Here is the lovely Helena`s card - source of our inspiration.
Pa še pogled na elegantno in ljubko Helenino voščilnico, ki nam tokrat služi za navdih.

19 komentarjev:

Mojca pravi ...

Joj jaz Helenine čestitke zelo obožujem in res krasno, da sta si jo izbrale za izziv, mene vedno znova prepriča. Tvoja voščilnica je pa prekrasna, ta oblaček v katerega si umestila ptička mi je strašno všeč, lp

Simko pravi ...

Všeč mi je tvoja poročna voščilnica... Super okvirček si izbrala in dobro namestila ptička s srčkom. Super izziv in čudovito Helenino voščilnico sta z Vladko izbrali za inspiracijo!
Pozdravček,
Simona

Helena pravi ...

Tina, ne bom mogla spati :) Počaščena še in še, ker ti je bila moja voščilnica navdih za tvojo poročno mojstrovino. Občudujem tvoje in Vladkine voščilnice, zato sem toliko bolj vesela, ker si za tokratni izziv izbrala mojo. Hvala, mi je toplo pri srcu.
Vedno znova sem prijetno presenečena, ker na svoje preproste, a zelo zgovorne voščilnice, dodaš nekaj, kar jih naredi posebne, ljubke ... Tokrat je zame pentljica iz volne. Brez nje, bi nekaj manjkalo :)

oldpunca pravi ...

Ponovno prekrasna voščilnica. Super barve :-) In super izbran navdih! Uživajte na dopustu :-)

Martina pravi ...

Voščilnica je čudovita. tale rumena je res super. Krasen navdih. Maksimalno izkoristite vse dopustniške trenutke.

Anonimni pravi ...

Opet jedna predivna cestitka.
Lp, Sonja.

Andreja pravi ...

Krasno inspiracijo si našla in naredila spet eno fantastično voščilnico v tvojem bogatem preprostem stilu!
Zeloooo mi je všeč :-))

Maja pravi ...

Helenina čestitka je resnično prava inspiracija. Prav tako pa tudi tvoja.

Vladuška pravi ...

Helena nas res vedno razveseli in poboza s svojimi izdelki in besedo in vesela sem, da si izbrala njeno cestitko za najino tokratno inspiracijo. Super se mi zdi, da si rdeco nadomestila z rumeno in verjamem, da je razlika v barvah zelo velika. Krasna cestitka.

Metuljčica pravi ...

Helena ima v svojem ustvarjanju nekaj kar tudi mene pritegne; umirjenost in popolnost. Dobra izbira za inspiracijo. Tudi tvoja voščilnica je prelepa, pašejo ji oblački, pa tudi ptička sta prelepa.

Janja pravi ...

Čudovita je. Lp

helena pravi ...

Sami prekrasni izdelki, eden lepši kot drugi. Fino je, da najdemo inspiracije in iz tega potegniti nekaj novega.

moi pravi ...

Helenina voščilnica je res čudovita, prav nič pa ne zaostaja tvoja inspiracija. Ljubko v okvir ujeta ptička s srcem. Verjamem, da da barva svojo noto. Škoda, da nisi pokazala še rdeče verzije, za primerjavo :)

NinaS pravi ...

Čudovita poročna voščilnica :)

Anonimni pravi ...

Znova sta nas z Vladko popolnoma inspirirali in Helenina voščilnica je resnično čudovita iztočnica. Ustvarila si še eno mojstrovino, sem pa firbčna, kakšna je še rdeča različica. :)

Pozdravček, B.

Klara pravi ...

Ja,res je Helenina čestitka pravi navdih. Tvoja varianta pa je nekaj posebnega. Sama nikoli ne bi uporabila rumene barve za poročno čestitko. Čestitka je zelo lepa ampak mislim, da tudi v rdeči kombinaciji ne bi bila slaba. ;))

Martha pravi ...

OH, this is just so DARLING, Tina! I love how you used the negative die cut. Beautifully done!

Brenda pravi ...

Love this sweet little card with that gorgeous glittery gold heart Tina!

Joyce pravi ...

What a cute scene you have created. Fab idea to place it in that giant speech bubble.