sreda, 3. april 2013

Ko me inspirira #12

Here we are with another Inspired By... challenge. Lovely and talented Vladka picked the theme and it is something we both fell in love - Mixed media. Inspiration isn`t one special project, but her entire Mixed media Pinterest board. Here is the project that inspired me and I decided to make a little Mixed Media canvas and use it on the card. The sentiment says: `May your hearfelt wishes come true`.  You are kindly invited to check Vladka`s gorgeous project and play along, if you feel inspired by Mixed media techique (there is the InLinkz collection on Vladka`s blog).

Pozdravljene na že dvanajstem Ko me insprira izzivu. Tokrat je temo izbrala Vladka in sicer nekaj, kar naju je obe skoraj istočasno začelo zanimati in mikati - mixed media tehniko. Za inspiracijo je tokrat kar cela Pinterest `tabla`, kjer Vladka pridno pripenja mixed media mojstrovine. Jaz sem si izbrala tole sliko in jo po svoje interpretirala na malem koščku platna, ki sem ga nato prilepila na voščilnico. Joj kako sem uživala!

Srček sem iz kartona izrezala s pomočjo šablone in nanj z Mekol lepilom zalepila zmečkan toaletni papir. Ko je bilo suho, pa sem ga prebarvala z rdečo akrilno barvo in dodala na robove Perfect Pearls prah za malce sijaja.
Pa še nasvet, če nimate pri roki platna... Tehnika se prav lepo obnese tudi na šeleshamerju oz.še bolje na lepenki (zadnja stran kakšnega bloka papirja, embalaža od kosmičev,...). Teksturo pa lahko dodate s toaletnim papirjem (ugotavljam, da ga jaz `vkomponiran` v prav vse moje mixed media izdelke :-), ki ga z lepilom prilepite na papir in nato začnete z barvanjem. 
 
Jaz sem tokrat že videla Vladkin izdelek in mene je popolnoma navdušil. Skočite si ga ogledati in lepo vabljene k sodelovanju (tokrat link prilepite na Vladkinem blogu). Torej... malo tempera barvic, star čopič, lepilo....in seveda toaletni papir ;-))) - sprostitev je zagotovljena!

17 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Ma super sta,
dobra ideja
in izvedba top,
lep pozdravček

Mojca pravi ...

joj kako lepo izgleda in to da si uživala v izdelavi se kaže v lepoti tvoje voščilnice. zanimiva tehnika, mogoče se letim. lp

Vladuška pravi ...

wow, zelo zelo mi je všeč. In ta ideja s toaletnim papirjem se mi zdi super. Res čudovita čestitka in definitivno nekaj čisto posebnega. Si me čisto navdušila, da znova sprobam kaj novega in dopade se mi, da si ostala pri svetlih barvah, kar meni ni uspelo :)))) Lepo bodi.

helena pravi ...

Vauuu, toaletni papir? Ta je pa dobra.. Prekrasna je!

oldpunca pravi ...

Ponovno super izziv za pacanje z barvami in lepilom :-) Tvoja voščilnica je super lepa in tako zelo pozitivna, da kar vleče ustvariti kaj podobnega :-)

Klara pravi ...

Joj, Tina ...spet vama je uspelo inspirirati... mene kar razganja od idej... upam, da mi bo uspelo kaj spackati skupaj. Tvoja čestitka je fantastična. :))

Sonja pravi ...

Prav luštna je ♥

Martha pravi ...

OH, Tina, what a FABULOUS mixed-media panel you've created! It makes a BEAUTIFUL card! I love the background, the colors, the DARLING heart, and the perfect sentiment! You are one talented artist, my friend!

Danica pravi ...

Fenomenalna!!!

Simko pravi ...

Vau...prekrasna voščilnica z mixed media tehniko... Sem že pri Vladki zapisala, da te tehnike ne poznam in se je sploh ne znam lotit... Če bo katera kdaj pri volji, pa še kakšen tutorial naredita za to tehniko... :)
Pozdravček,
Simona

Helena pravi ...

Oooo, kaj lahko nastane s toaletnim papirjem :) Enkratno in všeč so mi svetle, tople barve.

Metuljčica pravi ...

Prave mojstrice in prav uživam ob vajinih idejah. Čudovita voščilnica.

Kefa pravi ...

Super je...zelo nežna.
lp

Janja pravi ...

Uuu kako je lepa. Lp

Andreja pravi ...

ooo kako je lepa in kako dobro si tole naredila s toaletnim papirjem :-))
Čeprav sta tokrat uporabili drugačen stil, je še vedno v tvojem stilu! Zelo zelo je lepa!

MarikaGabez pravi ...

Lepa.
Všeč mije kompozicaj, barvni izbor, tudi uporaba papirja za srček. Mi smo z otroci večkrat uporabljali tisti zadnji del od papirnatih prtičkov.

Goga pravi ...

Krasna tehnika je tale Mix media, zelo sproščujoča in kreativna. Človeku prepusti popoln odklop :).Ker sta me popolnoma zasvojili z njo je sedaj na vresti tvoje priporočilo, uporaba toaletnega papirja. Mislim, da še ta vikend :).