petek, 16. november 2012

nagradni Mavelu blog hop

I have an honour to be a part of the very fisrt Slovenian blog hop! It is all about  the sentiments in Slovenian language, that are finaly available in our online stores. I used the `I wish you a fabulous Birthday` sentiment along with some Hero Arts and Simon Says Stamp goodies. Tfl.


Dobrodošli na nekaj dnevnem ustvarjalnem dogodku oz. `blog-hopu`, ki ga je včeraj začela Marina iz Mavelu.com - zvezda dogodka pa so napisi v slovenskem jeziku.  Največji čar napisov v našem jeziku je po mojem mnenju to, da omogočajo izdelavo tako imenovanih `clean & simple` voščilnic - saj prav voščilo ali misel namreč lepo zaključi takšne bolj `prazne` voščilnice. Strukturo na belem papirju sem naredila z belim embosiranjem Hero Arts štampiljke za ozadje, izrez s pomočjo šablone - prav tako proizvajalca Hero Arts, voščilo pa je iz seta Rojstni dan - set 2.

Preden pa pobegnete imam še eno veselo novico! Pridružite se mi in se potegujete za slovenske napise, ki jih podarja Marina. Moj izziv je sledeč: naredite preprosto (clean & simple) voščilnico, objavite jo na svojem blogu in spodaj dodajte link. Izžrebala bom tri nagrajenke, vsaka pa bo prejela eno od spodnjih štampiljk. Če želite povečati možnost osvojitve nagradice, pa se oglasite pri Marini, ki je izziv pripravila že včeraj... In to še ni vse....za jutri si zacahnite čas za obisk Aleksandrinega bloga, kjer vas bo prav tako pričakal izziv in s tem nova možnost. Zdaj pa vas lepo pozdravljam in vam želim krasen ter ustvarjalen konec tedna.


11 komentarjev:

Tanja E. pravi ...

Odlična je! Če mi uspe, se ti pridružim, LP:)

Simko pravi ...

Clean & simple ... preprosto čudovito! Lp

Mojca pravi ...

Uau krasna ideja. :)

Vladuška pravi ...

Super za prvi slovenski blog hop. Krasno je, da bom zdaj dokončno dojela kaj to je :) Tvoje čestitka je čudovita in te zvezdice so kot zvedni čarobni prah. Napisi in štampiljke od Marine pa so tudi krasne in nagradica je super.

Janja pravi ...

Čudovita je. Lp

Hali pravi ...

Čudovito.Mogoče se pridružim tudi jaz, kdo bi vedel, kam me bo zaneslo :-)

Martha pravi ...

Hi, Tina! What a BEAUTY this is! I love the colors and design! SUPER-adorable! I love it!

Marina pravi ...

Tina o kako super voščilnica in seveda super temo za izziv si izbrala=)
Pozdravček,

Helena pravi ...

Aha, to je blog hop :) Niti se nisem tako zanimala, ko sem videla pri drugih (tujih) ustvarjalkah. Super za idejo in izvedbo. Tvoja voščilnica je enkratna!

helena pravi ...

Krasna je, všeč mi je ideja z izrezkom in tiste zvezdice so božanske.

Aleksandra pravi ...

Čudovita voščilnica Tina. Prav občudujem kako spretna si v izdelavi clean&simple voščilnic. Meni ne gredo tako dobro od rok =) Izziv pa seveda idealno izbran! Čudovito!