torek, 23. julij 2013

Za moškega

Tole ste pri meni že večkrat prebrale... Vedno znova sem navdušena nad vso prijaznostjo, ki se pretaka v ustvarjalni druščini. Ena izmed takšnih punc je tudi Marina iz Mavelu, zato sem super vesela, da lahko gostujem na Mavelu blogu.
S pripomočki iz njene trgovine sem pripravila voščilnico primerno za moškega in na kratko opisala postopek izdelave. Lepo vabljene k ogledu.


11 komentarjev:

Simko pravi ...

Tina, super ozadje si ustvarila s črtami in barvno vse skupaj uskladila z napisom! Vrvica in zvezdica sta krassen dodatek!
Pozdravček,
Simona

Unknown pravi ...

Čudovita je, kot vedno ;)

Mojca pravi ...

joj kako je krasna in zvezdica se ji lepo poda. lp

oldpunca pravi ...

Kako ti to uspe? Vedno znova se čudim in občudujem tvoje čudovite stvaritve, ko z malimi dodatki dosežeš "mogočen" učinek :-)

Martha pravi ...

Hi, Tina! What a SWEET & BEAUTIFUL card! I love the pretty colors & all the WONDERFUL & unique details. I always enjoy seeing what you've created. Beautifully done!

HUGS!

Tanja E. pravi ...

Tina, čestitke za gostovanje na Mavelu blogu! Upravičeno, saj si res zakladnica nekih prav tvojih idej, res velikokokrat z manj res dosežeš več, imaš nek svoj prepoznavni stil, zelo rada pokukam k tebi. Žal nisem uspela sodelovati v že končanem izzivu tebe in Vladke, morda naslednjič LP:)))

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

hihi, tokrat sva pa podobno razmišljali ;)
imam naročilo za serijo voščilnic za moške (in ženske) in sem se na podoben način poigrala s špago.
je pa tvoja itak bolj dovršena, kot moja.

helena pravi ...

Preprosto lepa in izvirna.

Vladuška pravi ...

Z Marino je res cudovito sodelovati in ti res obvladas te preproste cestitke, kjer ti z malim uspe narediti veliko in ustvariti vedno nekaj posebnega in zgovornega.

AvE's Crafts pravi ...

Všeč mi je. Obožujem barve, ki si jih uporabila!

Klara pravi ...

Čudovito narejena...zelo mi je všeč ideja z vrvjo in zvezdico. :)