ponedeljek, 3. junij 2013

Ko me inspirira #14

Hello, Vladka and I are here with a new Inspired By... challenge. It was Vladka`s turn to pick the inspiration and I love her choice. It has been so long, since I`ve made a non rectangular (or square) card and Mojca`s gorgeous creation was something I really needed to break the routine. If you feel to try this fun shaped card, you are welcome to play along, this month the InLinkz tool is on Vladka`s blog.

Pozdravljena, draga ustvarjalna tovarišija! Pa je čas za novo dozo navdiha in tokrat nam ga je priskrbela Vladka. Jaz sem prav nujno potrebovala nekaj tako posebnega, kot je Mojčina krasna voščilnica. Že toliko časa nisem naredila nobene voščilnice posebne oblike, da sem se pri tej res zabavala.
Za osnovo sem uporabila kar risalni list, na katerega sem obrisala krožnik in ga izrezala s škarjami. Ko sem po navodilih vse sestavila, pa so zapele še štampiljke in nastalo je tole.


Bellow is Mojca`s lovely card, that inspired us.
Tole pa je Mojčina super ljubka voščilnica, ki nam tokrat služi za navdih. Na njenem blogu najdete tudi navodila za izdelavo te res posrečene osnove.

Zdaj pa me (nas) čaka le še skok k Vladki, ki bo s svojim prispevkom zagotovo razvajala naše ustvarjalne brbončice. Potem pa bom z veseljem oprezala za prijavami (tokrat na Vladkinem blogu) in se znova čudila vaši kreativnosti.

14 komentarjev:

Vladuška pravi ...

No, ti si pa res vedno kaj dobrega namisliš. :)) Odlična ideja, da si za obris uporabila kar krožnik. Jaz sem posegla po starem dobrem šestilu, ki ima že tudi nekaj let za seboj :)) Res je bilo zabavno tole zlaganje in všeč mi je pisava na zunanji strani in tale krasen šopek odspredaj. Prekrasna.

Anonimni pravi ...

Čestika ti je fenomenalna. Posebno mi se svidja taj oblik cestitke. Jako lijepo.
Lp, Sonja.

moi pravi ...

O, spet krasne inspiracije, tako osnovna, kot tvoja. Pa saj ne vem ali naj grem najprej k Mojci po navodila ali k Vladki gledat kaj je ustvarila ;)

NinaS pravi ...

Super čestitka. Krasen šopek.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čudovita je, upam, da bom našla čas, da se vam pridružim,
lp Tamara

Metuljčica pravi ...

Čudovita inspiracija in tudi tvoja zahvala je prekrasna, šopek na sredini ji prav pristoji.

Hali pravi ...

Čudovita, včasih prav paše zlest in standardnih okvirjev :-)

Helena pravi ...

Všeč mi je šopek, zvezan z vrvico. Krasna voščilnica! Dobra ideja, da si uporabila kar krožnik.

Klara pravi ...

Zelo je lepa...motiv in barvna kombinacija me nekako spominjajo na gorenjske nageljčke. Pozdravček... :)

Mojca pravi ...

Joj danes sta me tako lepo presenetili! Hvala res in tudi tvoja voščilnica je prekrasna! lp

helena pravi ...

Krasno! S tole inspiracijo mislim, da ste povzročile mali orkan....:):) Oblika je res prav nenavadna in mamljiva za izdelavo. Že viham rokave....

Janja pravi ...

Zelo je lepa. Lp

Martha pravi ...

Hi, Tina! I absolutely love...love...love...the shape & design of this double-pocket card! Love your stamping & pretty bouquet of flowers with twine. You've inspired me! Thanks!

It was fun checking out the links you provided. I just may have to try creating something with this shape. Is it OK if I join the fun challenge?

Hugs! ♥

Simko pravi ...

Nekaj posebnega je tale voščilnica. Zelo mi je všeč!
Pozdravček,
Simona