sobota, 20. april 2013

Hero Arts & Avery Elle

I hope you are enjoying all the fun that is going on over at A Blog Named Hero this month. This week we teamed up with the great new stamp company called Avery Elle and I just enjoyed using their stamps along with Hero Arts. You are kindly invited to check all the lovely projects from the DT and leave a comment for the chance to win a  gift voucher courtesy of sweet Jamie from Avery Elle.

Še dobro, da imam Vladko in najine izzive in A Blog Named Hero, da se kaj usedem za ustvarjalno mizo in računalnik.... Sicer bi bilo to res sila neustvarjalno obdobje... Ta teden na A Blog Named Hero sodelujemo s simpatično novo blagovno znamko štampiljk Avery Elle in lahko si lahko na ABNH ogledate kako ustvarjalne so bile punce, poleg tega pa s komentarjem sodelujete v žrebanju za darilni bon. Jaz sem si dala duška s silnim štempljanjem listkov in rož in ker je nastal tako gost šopek, sem nato pustila veliko beline, da malo uravnovesi vse skupaj. Želim vam super vikend in hvala za obisk.

10 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čudovita voščilnica Tina in super odtiski, kar se tiče ustvarjanja pa zadnje čase tudi jaz sedem za ustvarjalno mizo bolj poredko-so me druge obveznosti prav okupirale, da se zvečer samo še uležem in zaspim, a upam, da bo kmalu bolje :)
Lp Tamara

Lin pravi ...

Love this, Tina! That bit of washi is so charming!

Nataša pravi ...

Prekrasna je v poživljajočih barvah. Meni je super:)

Mojca pravi ...

Waw tole zgleda zelo lepo! Všeč mi je da si uporabila lepe pomladanske barve. lp

oldpunca pravi ...

Čudovita je! Živahna in pozitivna. Čisto v tvojem stilu, ki mi je zelo všeč :-)

Andreja pravi ...

Fantastična voščilnica in krasni odtisi rožic! Zelo zelo mi je všeč :-))

Vladuška pravi ...

Sem vesela, da se tudi jaz kriva, da se vsedeš za ustvarjalno mizo :))) Pogrešam tvoje objave in zelo mi je všeč, da si na tej čestitki uporabila tako sveže in lepe barve. Šopek je krasen in tako domiselno si ga zalepila na podlago.

Martha pravi ...

OH, Tina! What a BEAUTIFUL card! Love the pretty colors, stamping, washi tape, & fabulous design! I always love your creativity!

BIG HUGS!

Helena pravi ...

Ustvarila si krasen šopek in ideja, kako osrednji motiv pritrditi na osnovo, je res zanimiv.

Metuljčica pravi ...

Tudi mene premami sonček in delam zunaj, tako da sem v zadnjem času kar precej manj ustvarjalna, z veseljem pa pogledam čudovite izdelke. Prelepa voščilnica, v čudovitih barvah.