ponedeljek, 14. januar 2013

Textures...Embosiranje

I shared a tip on how to ´emboss´ with burlap over at A Blog Named Hero. You are welcome to check it out.

Danes je na A Blog Named Hero objavljen moj post z nasvetom kako z juto narediti teksturo na papirju. Tule pa je voščilnica, kjer sem uporabila to tehniko. Zadnje čase se ne morem upreti turkizni barvi, kar povsod bi jo uporabljala... rožice sem odtisnila z Distress blazinico Peacock Feathers (desna spodaj in tista zgoraj-drugi odtis te iste blazinice) in z novo Hero Arts blazinico Tide Pool (leva spodaj). Ko boste imele namen kupiti kakšno novo blazinico, vam res priporočam, da poskusite Hero Arts. Jaz si nisem mislila, da me lahko blazinica tako navduši. Površina je enaka kot pri Distress blazinicah, a so večje (Distress 5x5, HA 5,5x8,5) in odtis je veliko bolj čist.

9 komentarjev:

moi pravi ...

O, to ti pa verjamem, da je razlika. Sama že nekaj časa opažam, da je bolje kupiti kaj bolj kvalitetnega in dati več, pa posledično imeti manj stvari, kot pa imeti polno povprečnih stvari.

Pa nič proti Distress blazinica,m so super za različne tehnike, čistega odtisa pa ne dajo.
Ja, da ne pozabim, krasna čestitka.
;)

Helena pravi ...

Hvala za nasvet glede blazinic in uporabe jute za teksturo. Super ideja in učinek je zelo zanimiv. Voščilnica pa seveda enkratna.

Brenda pravi ...

This is just beautiful Tina! I love the colors!

Vladuška pravi ...

To z juto sem že zjutraj občudovala na HA blogu in odlična ideja Tina. Tudi mene vse bolj privlači turkizna :) Hvala tudi za ta nasvet glede blazinic. Vsekakor je zelo pomemben odtis in vsak tak nasvet je zelo dobrodošel.

Danica pravi ...

Voščilnica je enkratna. Hvala za nasvet glede blazinic.
Lp

Mojca pravi ...

Joj res si izbralla lepe barve in postavitev je tudi krasna. lp

Hali pravi ...

Krasna voščilnica in hvala za vse koristne nasvete!

Martha pravi ...

Hi, Tina! I loved seeing this BEAUTY at ABNH. You shared one fabulous tutorial (tip). The design and colors are simply BEAUTIFUL! Great job, my friend!

Hugs! ♥

Marina pravi ...

Tina čudovita voščilnica in ja se moram popolnoma strinjati s teboj, da so HA blazinice res enkratne... Na začetku pride odtis tako zelo moten in čuden, ampak ko se posuši pride odtis popolnima enakomeren (kot ga vidiš pri Tini). Moje druge najljubše... Pri meni so še vedno distressi na prvem mestu. In moram povedati da pridejo tudi pri njih odtisi jasni in čisti, če se uporabi štampijlke, ki jih oblikuje Tim Holtz. Z njimi jaz dobim vedno super odtise, pa tudi s HA štampiljkami (gumijastimi).

Pozdravček,