sobota, 1. december 2012

A lot going on....Vsega po malem

I have more than ussual to share today. First, a photo of the advent calendar I made for the kids. I am very sorry I had so little time this year, since they are growing so fast and I am not sure for how many years such countdowns will be interesting..... Luckily my sweet cat Findus remains cuddly :-) so I am sharing the photo of him, too. I would feel strange with a `non-card` post, so there is also a holiday card with a little birdie... And finaly, I am inviting you to join the Christmas-travaganza event at A Blog Named Hero - so much inspiration on a daily basis! Thanks for stopping by.

Tako, pa je tu veseli december in v znamenju veselja ter pričakovanja, sem danes prav nabasala svojo objavo ;-). Najprej adventni koledar...pravzaprav en del koledarja, nekaj jih visi še na vrvici. Letos sem imela namen izdelati super krasne in oh-in-sploh paketke, a kaj ko je bil pred veselim decembrom pri meni čisto nori november in sem imela danes budilko ob šestih, da sem ga sploh dokončala. No, pa naslednje leto.... žal imam na voljo le še omejeno izdajo adventnih koledarjev, saj sta že velika in bo to kmalu zabavno samo še meni ...
Ker pa naš Findus ostaja moj mali pocrtek in ker celo spodbuja spletno nakupovanje (tako razumem njegovo ljubezen do poštnih škatel), sem mu danes namenila mesto v objavi.
Seveda je tu tudi voščilnica (brez tega pač ne gre), a najprej vesele novice za tri nagrajenke Mavelu blog-hopa. To so Lea, Mojca in Darinka! Punce, čestitam - prosim, javite mi vaše naslove.
Za konec vas še vabim, da se kaj oglasite na A Blog Named Hero, kjer se bo do 24. decembra vsak dan kaj dogajalo, poleg tega pa so v igri tudi nagrade.
Tako, pa sem pri koncu te XXL objave... želim vam res lep praznični mesec.
Ja, pa svojo fotografijo sem posodobila :-) - ni pošteno, da zavajam bralce s prazgodovinsko fotko ;-)



12 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Tvoj Findus je pa faca.
Lušten muc, ki dobro ve
kje lušno je.
Lep december in čestitke vsem trem nagrajenkam.
Lp Tamara

Barb pravi ...

Hi Tina! What a fun post! I love the way you use little, individual packages for your advent calendar - so fun for the kids! I had to giggle at the photo of your kitty - mine does the exact same this whenever there is a box in sight - and it doesn't matter if he's too big for it - he still tries to get inside! :) Darling card too! Sending hugs!

Klara pravi ...

Adventni koledar je prav super...mucka simpatična in čestitka čudovita. :)

helena pravi ...

Tudi mene čas nosi in prehiteva po levi in desni. Pri nas adventnega koledarja ne delamo več, ker ni več zabavno pri odraslih dekletih.
Muc je videti zadovoljen še pa še.
Čestitka pa - superca.

Sonja pravi ...

Čudovita čestitka, povsem paše v tale čas. Taka lepa, čista.
Mačkon je pa točno tak kot naša dva, če je le kje kaka škatla, sta noter :)
Tudi pri nas adventni koledar nekako ne potegne več, tako da smo ga kar preskočili.

Katarina B. pravi ...

Čudovita čestitka, muc je pa zgleda v sorodu z našo ;) saj tudi ona zleze v vsako prazno škatlo, ki ji lahko "zavoha" na "kilometre" stran, da ne govorim o kovčkih, predalih...etc :)
Tudi adventni koledar je lep...veliko veselja pri odpiranju in lep december :)
Katarina

Mojca pravi ...

oooooo kako si je lepo pstlal vaš muc :)))) Kolear je pa super ideja in pa seveda hvala hvala hvala za krasno novico, da sem bila izžrebana na prvem blog hopu (sem ti že poslala mail s podatki). Tudi voščilnica je čudivuta. lp

Andreja pravi ...

Všeč mi je tvoja nova slikca :-))
Spet si nam postregla s krasnnimi izdelki! Tale objava danes je zelo zanimiva, tako kot muc :-))

Hali pravi ...

Takoj sem opazila novo fotografijo! In krasna voščilnica!

Helena pravi ...

Tudi meni je najprej padla v oči nova fotografija :)Všeč mi je.
Zanimiv in skrivnosten je adventni koledar. Takšen kot mora biti.
Voščilnica je krasna!

Vladuška pravi ...

Mi smo vsi odrasli, ampak imamo pa še vedno adventni koledar za mojega brata in enega za mojega J. :))) Sta se že tako navadila, da mora biti in všeč mi je, da ostajamo mladi po srcu :))) Samo letos mi je vse skupaj malo zagodlo, nekaj so bili krivi dogodki, nekaj pa to, da je oče polagal ploščice v kleti in bogve kam dal vrečko z žakeljčki in zdaj imam dve možnosti: najti ali pa si namisliti nekaj novega in to hitro :))) Tvoja objava mi je nadvse všeč in želim vam veliko veselja in zabave v decembru.

Martha pravi ...

Look at ALL those PRETTY & FUN packages! Your children will have a blast opening each one. Love how you placed them in baskets.

OH that photo of Findus is just TOO...TOO...CUTE! It put a BIG smile on my face. What a sweetie he is.

Love your ADORABLY sweet card!
You always inspire me with your gorgeous creations!

Sending you BIG Hugs, my friend!