petek, 2. november 2012

Floating bow....Okno z mašnico

I love cards with windows and it is allways great to find some new tricks and ideas... This time it was Make it Monday video, that inspired me. I decided to make a floating bow with the ribbon on the inside. I used PTI and Spellbinders die for the framed window and instead of the sentiment inside, I stamped some lines (from PTI Background Basics: Retro set) The sentiment is saying `Merry Christmas`. Tfl

Okenca vseh vrst kar veliko uporabljam... Tokrat sem dobila novo idejo pri PTI Make It Monday videu in tukaj je rezultat. Na folijo, ki je zalepljena med belim in sivim papirjem, sem z lepilno pištolo prilepila mašnico, trakec in črte pa so znotraj. 
Nastala je božična voščilnica, ki razen napisa (Vladkinega) in božičnega zelenja, pravzaprav nima nič prazničnega... Takšne kar hitro pridejo izpod mojih rok, potem pa tuhtam, komu naj jo pošljem....ker se še meni zdi premalo praznična. Na koncu takšne največkrat podarim in se nato s to skrbjo ubada prejemnik :-)



7 komentarjev:

Klara pravi ...

Prekrasna je... če bi jo meni kdo poslal bi bila prav vesela. Všeč mi je prav zato, ker je preprosta...prava doza vsega. Video sem si pa že ogledala na Vladkinem linku in mislim, da bom tudi sama poskusila kaj podobnega. :))

Vladuška pravi ...

Zelo lepa je in meni se zdi zelo praznična tako zaradi barv, kot zaradi teh dveh zelenih listkov. Tako da bo vesel vsakdo, ki jo bo dobil.

Helena pravi ...

Ko bom imela miceno več časa, si bom pogledala video. Učinek je vsekakor enkraten in naredila si čisto dovolj praznično voščilnico. Krasna je!

helena pravi ...

Meni se zdi čisto dovolj praznična, no zdi se mi prav lepa, elegantna.

LauraJane:) pravi ...

LOVELY idea!

nancy pravi ...

Beautiful and brilliant. You executed a fabulous idea with the ribbon.

Lisa Carroll pravi ...

This is brilliant, with the ribbon underneath and the bow on top... you are amazing! :)