ponedeljek, 3. september 2012

Ko me inspirira #5

Hi, girls! Another month has passed and Vladka and I are here with a new Inspired by challenge. I picked this beautiful project by Danielle Flanders for this month starting point. I love tiny things and I think they are great `just because` gift. Please check Vladka`s blog for more detailed photos of her beutiful set and I hope you will play along with us.

Ojla, punce! Na ta pestri prvošolski dan z Vladko začenjava že peti izziv Ko me inspirira. Po 14 letih je prvič, da se tudi zame ne začenja šolsko leto. Vse, ki mi sledite veste, kako zelo rada sem imela svoje dijake in delo, vendar sem se čisto pragmatično odločila, da izgube službe ne bom nič (kaj preveč) objokovala! V teh letih sem se naučila več, kot bi se lahko kjerkoli drugje in za to sem izjemno hvaležna. Če ne bi imela priložnosti delati z mladino, ki je pregovorno grozna v resnici pa zelo srčna, ne bi bila takšna mama in oseba, kot sem. Imam sicer še kar nekaj dela ;-), a na zeleno vejo, sem zlezla prav v njihovi družbi. In računam, da bom iz te veje uzrla nekaj, kar me bo prav tako veselilo! Že vnaprej pa hvala za kakšen paket dobrih misli in pozitivne energije :-)

Zdaj pa dovolj o meni in nazaj k papirju, štampiljkam, izzivu! Tokrat me je navdahnil ljubki mini set Danielle Flanders in z velikim veseljem sem se lotila ustvarjanja seta za meni zelo ljubo bivšo sodelavko. Uporabila sem mini set proizvajaca WPlus9 ter Vladkine krasne štampiljke z mislimi in izdelala pet malih voščilnic in škatlico zanje. Če boste v tem veselem mesecu našle trenutek za ustvarjanje in je tudi vas navdahnila izbrana inspiracija, bova zelo veseli vašega sodelovanja. Tudi tokrat bo ena izmed sodelujočih prejela majhno ustvarjalno nagradico.





Ker je nastal več kot en izdelek, je tudi fotografij več kot običajno....



16 komentarjev:

Mojca pravi ...

Vse te barve so res prekrasne in rožice, waw sem kar brez besed. Obžalujem pa, da si ostala brez službe (ne govori jaz sem že 1 leto brez :P) in ti želim vse dobro ob iskanju nove. Veliko pozitivne energije ti želim. LP

Helena pravi ...

Fantastično Tina! Ostajam brez besed, ker si me očarala z izbiro barv, motivov in seveda z mislimi.
Želim ti, da bi čim prej z zelene veje zagledala to, kar ti bo prinašalo veselje (pa tudi ojrčke :)).

Tanja E. pravi ...

Uau:)), čudovita serija, zelo zelo lepo. In naj ti ta serija da novega poleta ter odpre nove možnosti:)) LP!

Klara pravi ...

Lepo si kombinirala te barve z motivom. Čudovite so, kot so tudi tvoje besede. Človek kot slepec spregleda, ko je pripravljen poslušati...in odprejo se nova obzorja. Lepo bodi... :)

Anonimni pravi ...

Wow! Tina this is such a gorgeous set! Love the colours and the cute matching box! Stunning!

Andreja pravi ...

Čudovit mini set!
Izbrala si čudovite barve, dobre štampiljke in krasen stil!

Kirena pravi ...

Čudovit set je nastal. In želim ti, da ne glede na vse, uživaš življenje, ki je včasih precej nepredvidljivo.

helena pravi ...

Krasen komplet, zate malo nenavadnih barv, ampak si naredila "u nulo".
Želim ti, da se ti odpre čim več novih, pravih možnosti...:):)

Hali pravi ...

Čudovito in za dežjem posije sonce, nastane mavrica..saj veš. Mislim nate!

Janja pravi ...

Zelo lepo v obeh barvah.
Tudi jaz ti želim vse dobro, da se ti odprejo nove dobre priložnosti.

Martha pravi ...

Dear Tina, what an absolutely gorgeous...gorgeous...gorgeous set of cards! I love the colors and all the beautiful details. Beautifully done!

Sending you lots of HUGS, my friend!

Kelly Latevola pravi ...

Wow! STUNNED! This is so elegant and classy and just so beautiful! Love, love, love it :)

Lisa Carroll pravi ...

GORGEOUS, Tina! WOW!

Marina pravi ...

Tina kako drugače naj komentiram kot fantastično in čudovito kot vedno... Ti daš štampiljkam vedno nek novi pomen ali pa tisti njihov pravi namen=)

Pozdravček iz dežele suhe robe=)

moi pravi ...

Pravijo, da je vse za nekaj dobro, samo za 75% še ne vemo zakaj ;)
Je pa res, da so nam vse preizkušnje dane zato, ker jih zmoremo. In če se nehamo boriti proti spremembi in nehamo strmeti v vrata, ki so se zaprla, lahko vidimo, da so se drugje priprla.
Želim ti, da čimprej odkriješ novo priložnost.
Kartice pa so tako luškane.

Katarina B. pravi ...

Čudoviti kompletki :) Mene je tokrat povozil čas in nisem uspela sodelovati na izzivu, a se bom potrudila, da bom spet prisotna na naslednjem :) Komaj čakam! :)