sobota, 11. februar 2012

PTI sketch challenge #4

I made four cards for PTI Sketch challenge and this is my last one - it is also my favourite one (to see other sketch based cards, please scroll down).  Well - right now I think this is my best card ever !!! The sentiment is saying `The coolest girl` and I used Up, up & away stamp set. Thanks for stoping by.

Tako še ena serija voščilnic za PTI izziv-tokrat na podlagi skic. Naredila sem jih štiri (pogledate si jih lahko spodaj), tale je zadnja in absolutno moja najljubša - mislim, da najljubša sploh! Včeraj sem obljubila kakšno slovensko besedo pri vsaki....ne vem, če mi bo uspelo. Saj tudi sicer ne povem veliko modrega, o voščilnicah pa je tudi bolj malo za povedati, ker so v glavnem preproste kot pasulj. Tako, da se zaenkrat izneverim svojemu ljubemu jeziku, morda kaj dodam v prihodnjih dneh. Želim vam lep vikend.

6 komentarjev:

Daša pravi ...

Tina res je dobra!!! Taka, ki ti prikrade nasmešek na obraz. Zelo mi je všeč napis!

helena pravi ...

Tina stalno me spravljaš v precep, ker ni kaj povedati. Tako, kot ti ne moreš filozofirati okrog čestitk, tudi meni zmanjkuje besed, ker so vse naravnost čudovite in oh in sploh. Nič, nadaljuj, mi pa te z veseljem gledamo in beremo.
Lep vikend tudi tebi.

Lisa pravi ...

This really is a great card! The sentiment is so fun, colors are fresh, and I love the images you chose to accompany the sentiment.
Someone will love this :)

Kristina pravi ...

Ena je lepša od druge in sem ti kar fovš za tvoj neverjetni talent. Čestitam za zmago na Lily pad pred par dnevi. Bravo!

Virginia L. pravi ...

Super card, Tina! Love the text border and colors!! So bright and cheery!! Congrats on your happy acceptance from PC!! So happy for you!

Vladuška pravi ...

Maskiranje je tudi meni zelo priraslo k srcu in tako veliko se da doseči z njim. Vse čestitke imajo glavno z list iz knjige, a vsaka je na koncu nekaj čisto posebnega. Lepe so, zelo.