nedelja, 12. februar 2012

PTI heart challenge #4

My last entry for the PTI heart challenge  (to see the first three, please scroll down). It is another friend Valentine card with `Friends are flowers in the garden of life` sentiment. I used stem from Flower fusion #4 set and Heart dies to make the heart flowers. Tfl

Zaključujem moj maratonski izdelkarski vikend. Kaj naj rečem...bila je krasna terapija. Ne vem sicer dobrega razloga, zakaj sem jo sploh potrebovala. A včasih šele ko si dober vidiš, da ti je prej manjkalo nekaj odstotkov. Nastalo je še nekaj valentinovih zadevic, saj so tokrat zahtevali srčke. V glavnem vse voščilnico vključujejo tehniko maskiranja, kombiniranja različnih štampiljk in uporabo šablon za rezanje. Do sedaj je bilo potrebno kar nekaj dobre volje in ovinkov, da se je lahko prišlo do PTI izdelkov. Včeraj pa me je Vladka opomnila, da po novem pošiljajo tudi v Slovenijo. HURA! Pri poštnini se da sicer prihraniti z združevanjem več oseb pri nakupu. Vendar pa vedno pošiljajo priporočeno in s tem carina tudi brez izjeme pregleda in obračuna DDV in morebitno carino (nad 150 € - upoštevajoč poštnino). Jaz imam rada njihove izdelke, a Hero Arts so kljub vsemu moja prva izbira (oni torej druga). Pa ne zaradi kvalitete, ta je enaka, temveč zaradi motivov, prijaznosti zaposlenih in čudovite Flickr skupine.

10 komentarjev:

Helena pravi ...

Super za tole terapijo. Še mi smo deležni njenih učinkov :)
Čudovita je. Napis je sprintan?
Pa hvala za lepo novico, da PTI izdelke pošiljajo tudi k nam - le poštnina je kar visoka. :(

Lin pravi ...

Another darling card - love the soft colors!

Barb pravi ...

Oh, Tina, I love this card! The pink and green are so perfect with your gorgeous heart flowers! Beautifully done!

Hali pravi ...

Kako krasna kombinacija...roza in zelena in napis. Prelepa!

Sabina D. pravi ...

Ravno včeraj sem prijateljicam posredovala čudovito stran PTI, kjer imajo super štampiljke ;) Tvoje voščilnice so mi blazno všeč, vedno znova presenetiš ;) Drugače pa nas v skupini naroča po 5-6 ustvarjalk in si delimo poštnino. Mislim, da v kratkem naročamo pri PTI. Lahko se pridružiš ;)

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

tvoje voščilnice so mi všeč, ker so po eni strani simple in vendar special ;)
PTI je zame še neznanka,a vidim,da si bom morala vzeti nekaj časa,da se še s tem spoznam ;)

Vladuška pravi ...

To, da se da po novem naročati v SLO je lahko precej nevarno za naše denarnice :))) Edino to s carino me moti, ker je to še kar en večji strošek na koncu. Čudovite srčkaste stvari si naredila. Tudi tokrta zelo raznoliko in samo za občudovat.

Marinica pravi ...

Hej, svrati do mog bloga po dvije nagradice :)

Tiffany Ervin pravi ...

Aw! I so love this! Those flower stems are really dainty and sweet!!

Tanja E. pravi ...

Čudovita čestitka! LP:)