sobota, 15. oktober 2011

Spet prihaja....Christmas around the corner

I love to start making Christmas card early, so there is no need to hurry. It is so long, since I joined PTI Make it monday challenge and I enjoyed making this card so much. I decided to use the watercolor techique on the background with Polka dot basic stamp. The idea was to pass over every circle with a brush, but then I decided to spray some water over and I got this `bleeding` effect. The sentiment is saying Happy hollidays.

Prav z veseljem sem se lotila božičnih voščilnic in sicer me je tokrat navdušil Make it monday izziv z videom o `akvarelni` tehniki. Ker je krogcev veliko in bi bilo početje s čopičem zamudno, sem celo ozadje našpricala z vodo (ko se posuši, mora nujno za nekaj časa pod kup knjig), da sem dosegla podoben učinek. Napis je štampiljka, ki sem jo že pred leti dala izdelati graverju. Bila je predraga, pa še napis ima tako majhno globino, da se barva sprijema na ozadje in je prava muka dobiti lep odtis. Vse šablone so PTI. Želim vam lep vikend.

12 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Super je izpadlo to ozadje. Sem se prav spomnila nate, ko sem videla ta izziv, ker rada ekperimentiraš na take načine in ti je bil prav pisan na kožo :) Pa zelo mi je všeč ta božična zvezda.

Helena pravi ...

Krasno ozadje. Prav lepo paše kot podlaga zanimivi božični zvezdi.
Lep vikend!

Maja pravi ...

Ves teden sem si za danes načrtovala božično ustvarjalno popoldne, pa kar nekako ne morem pasti vanj, ko pa zunaj tako lepo sije sonce!!

Čudovito voščilnico si naredila, z zelo domiselnim ozadjem.

Barb pravi ...

Very cool, Tina! This has a lovely effect! Beautiful, white flower too!

Marina pravi ...

O zopet ena čudovita izpod tvojih rok... tudijaz sem že razmišljala, da bi dala delat kakšno štempiljko z besedami (slovenskimi seveda), pa sem se zaradi cen hitro premislila...pappa

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

super ideja!!ta mi deluje- manj je več.
kar se tiče štampiljk s slovenskimi napisi, smo Slovenke res prikrajšane.
še dobro,da se da kaj s printerjem sčarat.

Andreja pravi ...

Sept ena zelo luštna izpod tvojih rok :-))

Damjana Ž. pravi ...

Mi je všeč.

Hali pravi ...

Lušni krogci in zvezda potem da piko na I.Lepo!

Nancy pravi ...

Hello Tina! Love your watercolor background!

Virginia L. pravi ...

Beautiful, Tina! Love your background and flower embellishment!

MA-MI pravi ...

Krasna je, všeč mi je, da si sama izdelala papir.