sreda, 28. september 2011

Modra...blue one

I allways check CAS-ual Fridays blog and I also create something to play along...but at the and I allways add to much on the card, that is not CAS anymore. This is my blue take on this week monochromatic challenge. The design is based on flipped Lily pad sketch. All the stamps are Hero Arts. Thanks for stopping by.

Moje voščilnice že sicer niso ravno napolnjene, a prav ČIP (čiste in preproste) tudi niso. Izziv CAS me vedno premami, da sodelujem, a so moji izdelki na koncu prenapolnjeni, da bi bili še vedno primerni. Mislim, da sem se tokrat pravočasno ustavila... Špricanje barve me je prav prevzelo, že vidim, da se bo to sedaj vleklo nekaj časa. Tokrat sem mešanico naredila z Distress blazinico in Glimmer mist sprejem, da imajo male barvne pikice tudi lesk.
Pa še tole. Danes sem bila službeno na Mostu na Soči in ga priporočam vsem, ki si morda planirate izlete...ne morem verjeti, da živim tako blizu, a sem bila nazadnje tam pred 18 leti! Zdaj, ko se bližnji hribčki odevajo v jesenske barve je naravnost pravljično. Preživite lep dan.

25 komentarjev:

Andreja pravi ...

Lepa je, ravno prav napolnjena☺

Michelle pravi ...

Tina, this is BEAUTIFUL!

Marina pravi ...

Waw še ena čudovita izpod tvojih prstkov...

Barb pravi ...

So pretty, Tina! I love the way these two stamps look together!

Lin pravi ...

Such pretty blues, Tina! I know exactly what you mean about CAS cards - I often do the very same thing :)) This is a lovely take on our sketch, thanks so much for playing with us at Lily Pad Cards!

Helena pravi ...

Meni so čiste in preproste čudovite, vendar se mi zdi, da jih je tako težko narediti :) Vedno bi še nekaj dodala. No, tebi je vsekakor zelo lepo uspelo. Čudovita je.
Ja, Most na Soči obiščeva skoraj vsako leto, ko se peljeva na dopust k Nadiži. Je tak en cukrček v naši prekrasni deželici.

Michele Gross pravi ...

Beautiful! I love the flowers stamped over the medallion-really gorgeous! Thanks for playing at CAS-ual Fridays!

Urškin Raj pravi ...

wow!! a tisto spodaj (ki je kot čipka-roža) je štampiljka? kaj pa je zaena?

Virginia L. pravi ...

LOVE your design, Tina!! The stamping and ideas are superb! Thanks so much for playing with us at CAS-ual Fridays!

Jana pravi ...

Čudovit dizajn in ravno prav je napolnjena.

Veliko je krajev v naši lepi deželici, ki so vredni ogleda pa se tega na žalost največkrat sploh ne zavedamo. Most na Soči je sigurno eden izmed teh.

Andreja pravi ...

Čudovita je, tako preprosta pa tako zelo posebna in hkrati tudi bogata :-))

Vladuška pravi ...

Zelo lepo si odtisnila v ozdaju čipkast motiv in spredaj te rože. Pa pošpricano ozadje krasno dopolni zadevo. Zanimivo, tudi jaz ko se nečesa spomnim, potem pri tem vztrajam in nastane na osnovi tistega kar nekaj čestitk :))) Pa nekaj novega sem se naučila s kratico ČIP :)

Tiara pravi ...

Kraljevsko lepa voščilnica.

Laura Davis pravi ...

Beautiful work!
Thanks for playing at CAS-ual Fridays!
Laura

Tiffany Ervin pravi ...

Oh, Tina, this is wonderful! I still think it makes a great CAS design!

Karin Åkesdotter pravi ...

SOOOO BEAUTIFUL!!! Love your card Tina!

Nancy K pravi ...

Gorgeous shades of blue and a wonderful stamped design, Tina! Really lovely card...thanks for submitting it at Lily Pad Cards!

helena pravi ...

Čudovita je. Špricanje za ozadje sem že uporabila in je res prav zabavno. Je ozadje na čestitki tudi požigosano ali se samo meni tako zdi? Krasno je.

Tanja E. pravi ...

Še ena tvojih zelo lepih... LP:)

jintyoo7 pravi ...

Never seen TOO much on any of your cards, Tina - they are always perfection and so inspiring :o)

Eli pravi ...

Karte su ti prekrasne. Tako mi je drago vidjeti na nekim natječajima i tvoje uratke. :) Čestitam na osvojenim nagradama!!! :)

Eli pravi ...

Karte su ti prekrasne. Tako mi je drago vidjeti na nekim natječajima i tvoje uratke. :) Čestitam na osvojenim nagradama!!! :)

Pia pravi ...

I absolutely love this Tina! perfect CAS card.

MA-MI pravi ...

Lepa je, ne morem verjeti, koliko časa me ni bilo naokrog, pri tebi pa so nastale same lepotičke.

Martha pravi ...

Tina, I love the new header on your blog! It is perfectly designed.

I thought I'd come take a peek here, to read a little more about this beautiful card, and to say, hello! In my opinion, this beauty you've created, certainly qualifies as a "CAS" card. I love everything about it!

Hugs to you!