petek, 22. julij 2011

Rože a moškega...masculine botanicals

I love my botanical stamps, but allways use them in girl`s colours. When I saw Moxie fab challenge, I decided to make a masculine card using this beautifull flower from HA Real garden petals clear set. I shaped the card with Tim Holt edgers die.

Ker rože skoraj vedno uporabljam za ženske voščilnice, sem se pri tokratnem Moxie fab izzivu odločila, da z njimi naredim voščilnico za moškega. Robove sem oblikovala s Tim Holtz šablono.
Hvala za obisk, upam, da uživate v poletju.

10 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Z vsemi dilemami in težavami, ki jih imamo z moškimi voščilnicami se mi zdi v bistvu dobra ideja, da na koncu koncev uporabiš tudi rože, ki jim dodaš bolj moške barve. Zakaj pa ne.

Barb pravi ...

So beautiful, Tina! Love your layered stamping, pretty color combo and wonderful scalloped edges! Good luck in the challenge! :)

Tanja pravi ...

Meni je vedno znova stresno izdelovati čestitke za moške. Sploh ne vem zakaj. Ko vidim to tvojo krasno čestitko, mi je vse jasno. Lepa, preprosta, za moškega! Kako pa sama pridem do take ideje, je pa že večji problem.

Tanja E. pravi ...

Lepa, posebna čestitka! LP:)

Sonja pravi ...

Luštna moška čestitka ♥

Lin pravi ...

Beautiful, Tina - love the colors!

Anni pravi ...

Beautiful ad perfect for a man!

Virginia L. pravi ...

Love your stamping on this one, Tina! The color combo is gorgeous!

Tatjana pravi ...

Sve raglednice su ti lijepe,ali ova je posebna i stvarno je teško odlučiti koja mi se najviše sviđa.

Paper Crafts & Scrapbooking Editor pravi ...

Hey Tina! Thanks for linking this up to the Fanatical About Botanical challenge in the Moxie Fab World! I'm so glad you joined in on all the fun! :)