nedelja, 12. junij 2011

Ustvarjanje z robčki...Tissue paper part 2

This is my second try with the techique and I wanted to make bold pattern paper more subtle. I was so happy with the result, that I only added felt flower (PTI die), some ribbon and string. I stamped the card base with dots (also PTI background stamp) to match it with the paper.

Tole pa je moj drugi poskus tehnike z robčki (če sem prav natančna, je to v bistvu toaletni papir ;-)). Tukaj sem prekrila vzorčni papir, ki se mi je vedno zdel ´premočan´.  Je pa res, da grem jaz z lepilom čez tako kot pri servetni tehniki in ne namažem samo spodaj (kot je prikazano na filmčku). Potem pa pustim, da se dobro posuši in dam pod knjigo. Upam, da je za vami lep vikend in so baterije napolnjene za nov delovni teden.

6 komentarjev:

Nancy pravi ...

Hello Tina. Thank you for your sweet comments on my blog. I am doing fine and ready to jump back into creativity! I love what you have done with this tissue technique! Your card is stunning!

Milla pravi ...

Beautiful card, Tina! Love the effect the tissue paper gives, I think I have to try this technique myself :)

Vladuška pravi ...

Všeč so mi barve in preprostost te čestitke. Papir res doda eno posebno noto in tukaj zgleda tako dobro vintage. Se popolnoma strinjam da sta filc in rožica povsem dovolj kot dodatek.

Tiffany pravi ...

This is gorgeous, love the circular polka-dotted elements! Beautiful flower!

Frutka - Saša pravi ...

Voščilnica je čudovita, lepa kombinacija barv, rožica pa lepo popestri celoto, in gumbek je tudi krasen - predstavlja obraz ane, super ideja!

helena pravi ...

Krasno in lepih barv, več pa nimam časa napisat.