sreda, 8. junij 2011

Rumeno in rjavo...yellow and brown

This post is dedicated to one of my favourite colour combinations - yellow and brown. Lots of Hero arts stamps were used: Old letter writting, Flowers and leaves, Classic fabric design, Sweet threads and Dancing with flowers.

Ta objava je namenjena moji ljubi barvni kombinaciji. Naj jo izkoristim še za opravičilo...zadnje čase se nisem nič kaj pridno javljala na vaših blogih. Konec šolskega leta, hčerih 10. rojstni dan (in s tem povezani ustvarjalni projekti) in bolezen (Vladka ve, kako nemaren je lahko vnet mehur) so bili glavni porabniki časa. Upam, da bom v kratkem uspela vse prešnofati. Lepo bodite in skrbite zase.

12 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Krasne, lepe in ta barvna kombinacija je tudi meni zelo lepa. Pozdravi se in ne zgleduje se po meni ;), ker toliko kot me v zadnjih dveh mesecih heca zdravje, me prej 15 let ni, se mi zdi :( Mehur grozno boli. Ampak sem se odločila, da imam dovolj in da bom sedaj zdrava :)))

Marina pravi ...

Čudovite so! Prav vse tri... mogoče prednjači prva, ampak le za malo... uf ja vnet mehur je pa tudi meni znan... To je edinkrat ko grem že naslednji dan h zdravniku po antibiotike... Prej imam še upanje da mogoče si pa mehur premisli=)

Kirena pravi ...

Zelo lepe čestitke, take tople barve.Naj ti zdravje ne nagaja preveč.

Helena pravi ...

Nič hudega, če nimaš časa za obiske po drugih blogih. Včasih je vse tako natrpano, da še za dihati nimamo časa :) Upam, da se ti mehur pozdravi. Sila neprijetna zadevščina.
Voščilnice so v tej kombinaciji zelo lepe. In vsaka po svoje zanimiva.

Saša pravi ...

Vse voščilnice so res krasne in ta barvna kombinacija je tudi nekaj posebnega.
Tebi pa želim čimprejšnje okrevanje, sama vem kako je mehur boleča zadeva, zato naj te zdravje hitro obišče.

Daša pravi ...

tudi sama imam rada rumeno in rjavo kombinacijo...deluje mi nekako "domače", "udobno" in "nežno" :) še posebej pa mi je všeč zadnja...taka pravljična je :) želim ti hitro okrevanje prehlajenega mehurja

McCrafty /Klavdija pravi ...

Krasne, posebej prva. Mislim, da smo glede kometarjev kar vse na istem....bo že še čas :)

Hali pravi ...

Res lepa barva kombinacija in ja čas zadnje čase tudi moj zaveznik ni!

helena pravi ...

Tina, prav vse so čudovite, tista z rožo pa je zame carska. In kot vidim, vas ima veliko težave z mehurjem. Naj z vami podelim mojo izkušnjo. Tudi z menoj ni bilo nič bolje, imela sem kronično vnetje mehurja. Po statistiki ima to menda več kot 60 % žensk. Vzrok? Najpogostejši je stres, potem sledijo ostale stvari. Meni antibiotiki niso nič kaj pomagali, če pa so prijeli, pa niso takoj, ampak šele čez čas. Malo sem šarila po "zdravilnih" knjigah in v knjigi patra Simona Ašiča našla čajček, poparek...., ki zelo pomaga. Bistvo vsega pa je v koruznih laskih. Od takrat dalje jih imam vedno doma na zalogi, tudi če grem na daljše potovanje jih vzamem s seboj. Te kure sem delala kar pogosto, zdaj pa ima že vsaj 3 leta mir. Jupi!!! Ampak koruzne laske pa imam še vedno.
Če katera želi naj sporoči, ji pošljem recept.
Čimlepše šnofanje po blogih ti želim.

Anni pravi ...

it is starting to get my favourite colour combo when I see your cards! All of them are beautiful!
Anni

Janja pravi ...

Čeprav so vse tri zelo lepe, bi danes izbrala drugo. Čudovit cvet na lepo zasnovani podlagi in za dodatek vrvica, ki jo obožujem :).
Želim ti hitro okrevanje. Lp

Tiffany Ervin pravi ...

These are absolutely gorgeous colors together, very romantic!