nedelja, 1. maj 2011

Pisalni stroj...typwritter

I love this Lawn Fawn typewritter image! I used it for our Slovenian challenge blog Craftalnica. Washed (intentionaly) lace BG is Hero arts stamp and I used it properly inked for the stripe, too. The sentiment says: for you. I hope the first week of May will be nice for you.

Craftalnica ima tokrat za izziv postavitev in tokrat je bil zame to res PRAVI izziv, saj mi je z ovali, iz neznanega razloga, zelo težko delati. S tole voščilnico sem se ubadala bistveno več časa, kot ponavadi. Prvič sem uporabila ljubek pisalni stroj Lawn Fawn in mislim, da bo še velikokrat prav prišel.
Upam, da so za vami prijetni prazniki, mi smo se malce potepali z našo prikolico. In če se je največkrat težko ponovno vklopiti v običajno življenje, je vsaj po kampiranju domač WC, tuš in pestrejši jedilnik olajševalna okoliščina pri privajanju :-)) Naj vam bo prihajajoč (na srečo malce skrajšani) delovni teden prijazen.

10 komentarjev:

Amikadeja pravi ...

Lepa voščilnica! Enostavna, ampak tako...zgovorna...

Milla pravi ...

Lovely card! :)

Janja pravi ...

Super je. Lp

Tanja E. pravi ...

Res je odlična s svojim sporočilom :))

Vladuška pravi ...

Zanimivo, tudi meni opval ni ravno preveč priljubljena stvar. Krogi so mi veliko bližje. Mi je všeč, da si ga nekoliko pomaknila in mu 'odrezala' levi del. Pisalni stroj je super motiv in lepo si ga vkomponirala. Dopust pa sem prežvilea kar doma in zelo zelo je pasalo, škoda da vse tako hitro mine ;( Jutri pa novim zmagam naproti. Iz prikolice pa verjamem, da se prileže pravi wc, tuš in ostalo :)

Tatjana pravi ...

Ma preslatka je :))!

helena pravi ...

Tale pisalni stroj je tak hudomušen, nagajiv in res uporaben za 100 in eno priložnost.
Tudi jaz sem se močno potepala....

Saša pravi ...

Kljub temu, da praviš, da ti ovali delajo težave, je voščilnica super! Srečno na izzivu!

Jana pravi ...

Krasna čestitka! Me spomni na otroštvo, ko sem komaj čakala, da mi je mami dovolila kaj napisati na pisalni stroj (jaz sem ga imenovala tipkalni stroj :)).

BojaMoja pravi ...

:) tipkalni stroj je tudi v enem lepem delčku mojega otroškega spomina :) mogoče mi je zato ta čestitka všeč :)