četrtek, 19. maj 2011

Distress inks ♥♥♥♥

I have new love. Besides stamps there are now Distress inks. I don`t know, how I managed to stamp for so long without them…. After falling in love, I soon managed to fill my shelve with different colours and I needed a solution for storage. I love to have them on the reach of the hand and my boys made this neet box for them.

Distress blazinicam sem se dolgo upirala, ko pa sem poskusila s prvo, je bilo konec. Vsem mojim zalogam štampiljk in papirja so dale čisto novo dimenzijo, da o barvanju motivov (pri čemer nikoli nisem našla zadovoljive rešitve zame) ne govorimo. V zelo kratkem času je moja nakupovalna vest postala še malo bolj kosmata in na polici je nastala gužva. Pa sta mi moja dva fanta naredila tole ljubko omarico za shranjevanje. Če jih malo stisnem in naložim še na vrh, je prostora še za 10! Zdaj jih bom prosila še za kakšno doma izdelano držalo, ker imam dve in mi pogosto menjanje blazinic malce teži.

Na spletni strani (mislim da proizvajalca Rangers ali morda Tim Holtza...) sem našla seznam vseh imen za Distress blazinice. Natisnila sem ga na A4 nalepko, si izrezala svoje, zalepila na škatlice in s prstom nanesla pripadajočo barvo (nato sem s čopičem nanesla tanko plast prozornnega akrilnega laka, ker so bile nalepke gladke in se barva ni vpila).

Pogled iz `daljave`. Poličke so montirane nad pisalno mizo, ki je bila na dan fotografiranja preveč nemarna, da bi si zaslužila objavo - bom pa fotografirala svoj ustvarjalni kotiček in pokazala, kako sem si organizirala prostor. Na poličkah so stvari, ki jih imam poleg Distress blazinic rada na dosegu roke: barvice in druga pisala, gumbi in (v treh lončkih desno spodaj) lepila, spreji, škarje,...

Sedaj pa še dve voščilnici, na katerih sem ljube blazinice velikodušno uporabljala...

Hvala za obisk!

13 komentarjev:

Hali pravi ...

Krasen red imaš in ja, ko začneš enkrat distressat si "pečen". Tudi jaz jih zelo rada uporabljam ( in skorja nič drugega , razen barve, ki je ( še ) nimam . Krasna voščilnica!

Petra Militarev pravi ...

tale, s kosmato vestjo se mi dopade:) Tudi meni je domača. In ja, res je, ko začneš z njimi enostvno ne gre več drugače. Polička je pa krasna in kar kliče k ustvarjanju.

Anette pravi ...

I can't live without my Distress Inks either, I use them ALL the time! Love the shelf you got, you have them all at easy reach! Such a gorgeous card you've created too, wonderful background!

Vladuška pravi ...

Distress Inki so zaaaaaaaakooooooon, tudi jaz kljub ostalim blazinicam, največ delam z njimi in vsestranke so in odličnih barv. Tudi sama imam podobno kot ti, pobarvane nalepkice, da jih takoj najdem. Pa še en nasvet zate, baje morajo biti vse blazinice obrnjene na glavo, da je tinta na vrhu blazinice, drugače ti steče na dno. Tako da bi bilo dobro, da si jih obrneš :)

Odlično si jih uporabila na svojih dveh čestitkah in tudi polička mi je zelo všeč.

helena pravi ...

Lepa polička, urejena! Koliko časa bo takole zdržala? Pri meni prav gotovo ne bi dolgo, ker se mi ne ljubi vedno vse pospravljati in je zelooo razmetano.
Čestitki sta krasni, prva mi je mačce bolj všeč. Tudi jaz imam nekaj teh blazinic, pa se mi zdi, da jih ne znam ravno dovolj dobro uprabljati. Bo še terba delat...:):)

ankh pravi ...

Ko sem odkrila blog inkstains, sem si nujno morala nabavit svojo prvo distress ink blazinico. Seveda sem takoj ugotovila, da jih nujno rabim še več...pa sploh ne čestitkam!!

Lin pravi ...

Beautiful cards using the distress inks, Tina! I like how long the inks last!

Janja pravi ...

Tu še ena, ki je že malce odvisna od njih:). Odkar z njimi tudi barvam, jih imam vedno premalo. Polička je sila uporabna.
Lepo si jih uporabila na voščilnicah in tako lepi barvni prelivi. Lp

Helena pravi ...

Hehe, same ljubiteljice distresov :) Strinjam se z Vladuško. Tudi sama jih imam obrnjene na glavo, da je blazinica pri vrhu bolj mokra in se da boljše uporabljati. Ampak polička je čudovita. Ne vem, če ne bom pokazala mojemu dragemu, da mi naredi nekaj podobnega.
Voščilnici pa sta čudoviti!

Kirena pravi ...

Ja, distressi so zakon. Všeč mi je, da so vsestransko uporabni. Polička pa je super, prav tako voščilnici.

Tanja E. pravi ...

Super imaš organizirane!
Prva čestitka pa je tako lepa, krasne barve za ozadje...s čudovitim lahkotnim cvetom za povrhu...LP:)

Marina pravi ...

Ja distressi... dokler jih ne uporabiš ne veš kaj zamujaš... po prvi uporabi te pa čisto zasvojijo in samo čakaš kje bo kakšna nova barva=) Vladka hvala za nasvet, da morajo biti obrnjeni na glavo...

Tiffany Ervin pravi ...

Really amazing cards, you created such lovely backgrounds and I love your storage shelf, very pleasing to the eye!