torek, 4. maj 2010

Beli cvet

Vladkina fotografija na tretjem izzivu na Craft-alnici mi je tako všeč, da sem večkrat vrgla oko nanjo in vedela, da me čaka še nekaj, kar sem spregledala. In res ne vem, kako sem mogla prezreti tiste nežne bele cvetke... Ostala sem pri romantičnem pridihu in poleg hortenzije (HA Hydrangea) uporabila tudi pisavo, ki jo simbolizira pisalo. Ozadje je sicer rumeno, a pošteno zapacano z rjavo, za romantični dodatek je tu še čipka... Hvala vsem, ki se ustavite na blogu in obenem sprejmite opravičilo, ker sama ne komentiram toliko, kot bi si želela in kolikor si mojstrovine izpod vaših rok zaslužijo. Naj vam pa povem, da so mi vedno v navdih in veselje mi jih je pogledati. Upam, da je tako tudi vam, ko se ustavite tu. Komentarje pa gladko izpustite (sicer me vest preveč gloda), da vam je le v veselje pokukati.
Posted by Picasa

14 komentarjev:

Nataša pravi ...

Zelo, zelo mi je všeč.
Moram priznat, da sem si šele danes dodobra ogledala ves tvoj blog in sem ga kar hitro morala uvrstiti v svoj seznam priljubljenih blogov.

Alenka pravi ...

Tole je pa tako nobel lepo!!!!!Nežno:)

Helena pravi ...

Ja, tudi meni je tvoja čestitka nobel lepa. Všeč mi je tudi tista bela vrvica s pentljo. Na kaj takega pozabim, ker vedno mislim le na trakce :)
Super!

Renata pravi ...

Lepa in prefinjeno nežna. Všeč mi je!

Hali pravi ...

Lepo, sploh štempiljka je nekaj posebnega.Super!

moi pravi ...

Krasna je, sploh mi je všeč, ker je naštempljana na 2 podlagi. Tako nekaj posebnega. Super te je izzvala Vladkina fotka ;)

Vladuška pravi ...

Odlično je izpadlo to rumeno ozadje, 'popacano z rjavo', je dobilo krasen starinski pridih. In hortenzije so meni zelo ljube, jih imam tudi na balkonu, zato mi je zelo všeč ta odtis. Čipka pa lepo zaokroži celotno podobo. Meni je všeč.

Andreja pravi ...

Res je veselje pokukati in tale rožica te res kar malo razneži.

Suzana pravi ...

Tale kombinacija je pa zelo lepa! Štampiljka mi je prav simpatična!

Courtney Baker pravi ...

How cool Tina!

Mojca pravi ...

je rekla Alenka, da je nobel? prava beseda. nobel je.

Andreja pravi ...

Čudovita čestitka POL POL :-))

Diana pravi ...

Awesome! This is just stunning. Very nice. Thanks for sharing. Happy Monday in May!

BojaMoja pravi ...

♥ ♥ ♥ zelo lepa :)