ponedeljek, 5. april 2010

Še zadnja za CRAFT-alnico

Na izzivih rada sodelujem, če mi je ustvarjanje zanj v veselje in izziv... in ponavadi mi ni, zato sem v preteklosti malokdaj kaj prijavila. Zdaj pa imam obdobje, ko mi izzivi res dvignejo veselje do dela in zato je tule še tretja čestitka za našo CRAFT-alnico. Postavitev sem si malo zamaknila v desno.
Z nestiji izrezati odprtino na voščilnici, da ne bo zamaknjena, mi je bilo tudi izzivalno in tule je moj nasvet. Pod C ploščo sem položila voščilnico in nesti postavila tako, kot sem si želela imeti odprtino. Da se mi ne bi premikal sem ga malo zalepila s `repositionable` lepilom, nanj položila razprto voščilnico in jo poravnala točno tako, kot sem prej tisto spodaj in uspelo je! Rumeni del zgoraj je lažji, ker ga obrezuješ naknadno in je vseeno, če se kaj zamakne. Vijugico (Basic Grey) sem odtisnila kar na koncu, tako da je je del notri, del pa zunaj. Rožica je izrezana na roko, obrazek pa sem naredila s kalupom, ki sem si kupila v Memoriesu.

4 komentarji:

Manuela pravi ...

Zelo zanimiva je tudi tale tvoja čestitka! Še enkrat, hvala, ker si se prijavila na prvi izziv CRAFT-alnice. :)

Vladuška pravi ...

Tina res sem vesela, da si se kar 3x udeležila našega izziva. Zanimivo si tole sestavila in dopade se mi ta rožica z obrazom, ki se veselo smehlja.

Helena pravi ...

Polna idej in vedno ti vse uspe! Krasna čestitka!

BojaMoja pravi ...

Še dobro, da sem šla brat - prepričana sem bila, da si vmes dala folijo in naredila odtis nanjo.
No, tudi tvoja ideja je ful dobra :)

Pa še izjemno pridna si bila ... tri čestitke za izziv tudi niso kar tako :)