sobota, 10. april 2010

Modri

Hvala punce za vse prijazne besede ob moji nagradi. Trenutno je moja največja skrb izdelava seznama, ki se spreminja iz minute v minuto. Nagibam se k temu, da bi si nabrala velike na les namontirane štampiljke za ozadja, ker so te najdražje zaradi poštnine, če bi jih kupovala sama. V CRAFT-alnici se že nabirajo krasote, da si ust ne morem zapreti. Moj prispevek bodo voščilnice, ker za drugo nimam velikega talenta (in potrpežljivosti). Prva je mišljena za voščilo mamici in je zato tema vrtnica (HA-Two birds) z rdečo pentljo za srečo in poživitev modrine. Zadnje čase imam rada `enoplastne` voščilnice, kjer si dajem opravka samo s štempljanjem. No, cvet sem naredila 3D, da le ni tako `tanka`, prilepila sem ga le na sredini in nekoliko podvihala cvetne lističe.Veselje delati enoplastne voščilnice grozi, da bom nekega dne pristala na belem prepognjenem pravokotniku. Ko boste videli to, sem očitno dosegla vrhunec minimalističnega obdobja. Tale domek (HA-Row of houses) ni čisto dojenčkast...mogoče za kakšnega malčka, ki gre v vrtec ali v varstvo, čeprav bi lahko pomenila tudi prihod dojenčka domov...morda za kakšno babico...

12 komentarjev:

Alenka pravi ...

Lepo!Vendar pa jaz pogrešam malo več barv, ki jih znaš tako lepo uporabiti:)

K pravi ...

Hiška je famozno dobra!

Damjana Ž. pravi ...

Prav nič ne manjka na voščilnici s hiško. Vsega je dovolj - minimalizem, ki pove vse. Dobrodošel doma, kajne?
Ful je lepa!
Prva tudi, ma ta s hiško.... Zmaga :)

Mojca pravi ...

tvoj minimalizem je vrhunski. res zmaga :)

Helena pravi ...

Meni je zelo všeč tvoj minimalizem. Ker znaš z malo stvarmi "povedati" bistvo. Obe čestitki sta mi zelo, zelo všeč.

Vladuška pravi ...

Hej Tina. To, da so mi všeč tvoje voščilne med drugim ravno zato, ker nikoli niso nakičene in nimajo 100 stvari, ampak jih znaš z minimalizmom narediti popolne, je jasno. In prav zato sta mi všeč prav ti dve. Moram pa žal kot del ekipe v CRAFTalnici priznati, da čestitki ne ustrezata najbolje temu, kar je bilo zahtevano. In sicer iskali smo čestitko za novorojenčka, torej za fantka, ki bi izražala predvsem to 'moško' stran :-). Tako da bolj sprejemam za izziv to tvojo drugo z hiško, ki bi resnično lahko pomenila dobrodošlico domov.

Tanja pravi ...

Tina, tvoje voščilnice so mi všeč zato ker so nekaj posebnega. Danes pa si presegla samo sebe. Ne morem se odločiti katera mi je boj všeč. SUPER!

Tina pravi ...

Ja, Vladka ni problema. Mene je izziv vsekakor zelo na široko spodbudil, torej je dosegel svoj namen. Ve pa pri ocenjevanju seveda upoštevajte, kot se vam zdi prav.

Hali pravi ...

Iiiii hiška je ZAKON!

Vladuška pravi ...

Super se mi zdi, da te je izziv spodbudil in da si naredila dve krasni čestitki. Žal je pač tako, da moramo tudi me imeti neka pravila in okvirje, ki se jih moramo držati :-) To pa ne pomeni, da kakorkoli manj cenim tvoje delo, kajti z veseljem vedno pridem k tebi na obisk in opazujem tvojem zamisli, predvsem glede uporabe štampiljk, kjer gledaš preko okvirjev.

Tina pravi ...

Ojla Vladuška. Saj ti ni potrebno nič pojasnjevati, jaz vem, da rada pokukaš na blog, vse je OK. Pri vašem izzivu sem si zamislila dodatno voščilo za mamico dojenčka. Ker je res nekoliko nenavadno, bo mogoče pa komu v idejo za prihodnje. Meni je to skoraj največja poanta izzivov. Pa izzivi so si tudi zelo različni glede tega, koliko `mimo` si lahko privoščiš iti in za vas nisem vedela. Poleg tega imate itak ocenjevalke vso svobodo pri ocenjevanju in niti v sanjah nisem računala na kakšno uvrstitev, glede na ostale krasote.Prijazen pozdrav na tvoj konec.

BojaMoja pravi ...

Se strinjam z Vladko :)
Za izziv se vzame druga, saj ni na prvi prav nič dojenčkastega. Lepo pa, da nisi pozabila niti na mamico :)

Dobrodošel doma se sliši lepo :)