nedelja, 4. april 2010

Be happy

Zame en del veselja pri ustvarjanju prinaša sam proces in končni izdelek. Drugi del veselja pa mi prinaša to, da me ta lep hobi povezuje s toliko prijaznimi ljudmi, ki jih sicer ne bi nikoli spoznala. Ena izmed njih je Nancy, prijazna gospa in ZDA, s katero se poznava kakšno leto in je zelo topla in prijazna oseba. Lahko si mislite, kako mi je poskočilo srce, ko sem poleg voščilnice, ki mi jo je poslala prejela še ta krasen set štamiljk. Zame ni izdelka, ki bi bil pogosteje predmet poželenja, kot so štampiljke..kadar koli pomislim na presežek denarja, se mi naslikajo v mislih... Ker pa je postopek od nakupa do prejema dolg, so mi takrat, ko jih končno primem v roke, že tako znane, kot bi jih imela od vedno...v mislih imam že izdelane vošilnice, samo še fizično jih moram realizirati... Tokrat pa se je ta komlet pojavil čisto nenadejano in meni se je prav zmešalo od veselja in nastale so....
1. Tri marjetice, a le ena ima bleščice (prvi dve sta s prozornim reliefnim prahom)
2. Vesela čebelica na ozadju okrašenem s prozornim reliefnim prahom.
3. Bela marjetica s povdarjenim cvetnim prahom.

4. čebelica, ki leti nad travo, ki raste iz napisa. Angleške mi je tako težko uporabljati, a tole se mi zdi dovolj diskretno.

5. Rdeča marjetica na katero sije sončece.

6. Marjetica ozaljšana z bleščicami.

7. Serija marjetic, a le ena je tista prava.

8 komentarjev:

Courtney Baker pravi ...

Super cute cards Tina!

Vladuška pravi ...

Vau, to pa je nekaj čestitk na kupu. In kot zmeraj znaš štampiljke uporabiti na sto načinov in tukaj je dokaz. Super. Resnično zelo prijazno od te gospe, da ti je poslala štampiljke. In mislim, da je izbrala idealne motive za tebe, sploh te čebelice se mi zdi, da so kot za tebe delane in bodo razveseljevale marsikatero čestitko.

Tanja pravi ...

Toliko različnih čestitik s samo enim setom štampiljk. Uau. Meni to ne bi uspelo. Všeč so mi tvoje čestitke, ker so nekja posebnega.

Sonja pravi ...

Bolj zate primernega kompletka ti pa res skoraj ne bi mogla izbrat :) In že s prvo objavo si dokazala, da znaš isti motiv uporabit na sto in en način. In to kak način.. prav vsaka posebej je čudovita in je bodo prejemniki prav gotovo več kot veseli.
Presenečenja so fajn, a ne? :)

Alenka pravi ...

Res si lahko vesela takega darilca.Ampak toliko čestitk!!!!En sam set pa toliko idej:)Po moje so kar vrele iz tebe:):)

Nataša pravi ...

Tole je pa res bila eksplozija idej in izdelav! Super super!

Hali pravi ...

Uauu , 3x hura za darilo in krasne čestitke si izdelala!

moi pravi ...

O, kakšne krasotice in res super si uporabila te štampiljke.