torek, 23. marec 2010

Srnica

It just felt like using lace with these sweet little deer, so Caardvarks here I come! I made the pattern using Aryle amazement stamp set, little deer is from American crafts clear stamp set. I had different plans at the beginning, but I liked the clean and simple look at the middle and stopped there. TFL. Drage ustvarjalke, moje življenje se vrti 100 % na uro! Za vsak slučaj (do bo šlo res vse po načrtih) se s podrobnostmi javim v četrtek. Na srečo se mi vsaj ustvarjalna želja povrača, žal mi je le, da redno pohajanje po vaših blogih čaka na boljše čase (z več časa). Kar se ustvarjanja tiče: še vedno me drži na otroško...in ko mi bo zmanjkalo `normalnih` motivov za pošiljanje, bodo prejemniki pač prisiljeni podoživljati otroške čase skozi moje oči.
Karo vzorec pri zgornji štampiljki sem naredila s setom štampiljk za `naredi si sam´ vzorec, ki sem jih dobila za r.d.. Težko razložim, tule je link: Argyle amazement
Krošnjo drevesa pri spodnji sem sestavila iz treh različno velikih rož (izrezanih s Slice mašinco, tako kot srnico) in jo prerezala na pol. Neskončno dolgo (no, ne prav neskončno, ker pri meni se seznam hitro ažurira) sem si želela štampiljko razglednice. Na netu je nisem našla v običajni velikosti, pa jo oni dan najdem v Prometeju v LJ od Rayher...JUPI!

Hvala, ker ste se ustavile, jaz komaj čakam SLO `izzivalni` blog!

11 komentarjev:

Amy C pravi ...

What darling cards!! I love those cute little deer images. Thanks for joining us at Caardvarks!!

K pravi ...

Jej jej, kako cartkana voščilnica. Zdaj se pa sploh lahko prijaviš na en swapek razglednic k meni, ko imaš štampiljko za razglednico :D

Helena pravi ...

Ooo, srčkano. Ker te drži na otroško, bom rekla, da je ta srnica bambi :)
Vse tri so krasne in čisto tvoj stil, ki mi je zelo, zelo všeč!

moi pravi ...

Ej, kako luškane stvari so spet nastale izpod tvojih rok. Pa krošnja, kako domiselno.

Vladuška pravi ...

Kak lepo, da si se po dolgem času oglasila s toliko izdelki. Tisti vzorec pri prvi štampiljki mi je zelo všeč, prav tako tvoje drevo na drugi, ki si ga znova tako dobro naredila iz štanc. In dobra je ta štampiljka za razglednice. Me pa prav firbec matra kaj nam boš povedala v četrtek :-)))

In SLO izzivalni blog je že tukaj :-))) Hvala!

Hali pravi ...

Iii srnica, super in štemplej razglednice, no ja, kaj vse ne najdete punce! Bravo pravo odkritje ste!

Tiara pravi ...

Lepe srnice, ki so pričarale pravljično vzdušje na tvojih voščilnicah.

BojaMoja pravi ...

:))) takole štampiljko sem zadnjič obračala v Prometeju, vendar mi nikakor ni sedla v roko ... zdaj mi je malce žal :(

Super čestitke in všeč mi je, ker jih narediš več na isto tematiko.

Vladuška pravi ...

Tina, spraševala si me za tiste štampiljke, ki sem si jih naročila v Ameriki. Pa ti bom kar napisala, kar sem že BojiMoji: Priznam da sem šla okoli riti v žep in si s tem marsikaj prihranila. Moja prijateljica živi v Ameriki in sva z njo skombinirali, da je prišlo do mene z manj stroški. Ampak na koncu koncev je še ta ena poštnina nekaj znesla, tako da raje ne preračunavam kolko so me stale te štampiljke, ampak vseeno sem si jih zelo želela :-)

Mojca pravi ...

všeč mi je tvoj način sestavljanja voščilnic - nekako jih "gradiš", v njih je cela zgodba in plastenje njih... zelo prepričljivo. pa cartane so tudi:)

Virginia L. pravi ...

Love your use of lace and compositin! Both cards are simply adorable!